Banner 980x90

Festivālā "Laima Rendezvous Jūrmala 2018" atgriezīsies Ukrainas trupa "Ballet Freedom"

Rīga, 14.maijs, LETA. Festivāla "Laima Rendezvous Jūrmala 2018" atklāšanas koncertā Dzintaru koncertzālē 19.jūlijā viesosies Ukrainas trupa "Ballet Freedom", aģentūru LETA informēja pasākuma rīkotāju pārstāve Madara Miezīte.

Festivālā piedalīsies 14 dejotāji, kuri izpildīs mākslinieces Ļenas Koljadenko režijā. Pagājušajā gadā trupa izpildīja dejas pavadījumu Iļjas Lagutenko dziesmai, priekšnesumu Allas Pugačvas "Mērijai", kā arī fonu dziesmai "Mēness akmens", taču šogad dejotāji uzstāsies kopā ar katru atklāšanas pasākuma mākslinieku.

"Trupas priekšnesumi, īpašais deju stils un kolektīva harizma apbur skatītājus jau vairāk nekā piecpadsmit gadus. Dejotāju sasniegumu vidū: partnerība Makao ar leģendāro "Cirque du Soleil" režisoru Franko Dragono, kopdarbs ar ASV burleskas zvaigzni Ditu fon Tīsu, labāko deju laukumu iekarošana un piedalīšanās populāru mūziķu videoklipos. Viņu atklātība, drosme, pat zināma bezkaunība ir apbrīnas vērta. Baleta fenomens ir nemitīga eksperimentēšana," festivāla viesmāksliniekus aprakstīja Miezīte.

Festivāls "Laima Rendezvous Jūrmala 2018" Dzintaru koncertzālē norisināsies no 19.jūlija līdz 22.jūlijam, un tajā izskanēs četras koncertprogrammas - atklāšanas koncerts, "Mīlestības vakars", "Hītu vakars" un galā koncerts.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)