Banner 980x90

FK "Lielupe" uzvar Vidzemes kausa futbolā telpās turnīrā

Jurmala24.lv
Jurmala24.lv

Jūrmalas FK "LIELUPE" komanda svētdien, 14.februārī, palika nepārspēta 2002.gadā dzimušo spēlētāju konkurencē Smiltenes sporta zālē notikušajā bērnu un jauniešu turnīra "Vidzemes jaunatnes čempionāts futbolā telpās 2016, 2002.g. zēniem" ietvaros.

Kā pilsētas informācijas portālu Jurmala24.lv informēja Jūrmalas pilsētas pašvaldības pārstāvji, septiņu dalībnieču konkurencē otrajā vietā ierindojās FK "Valmiera", bet trešo pozīciju ieņēma SK "Super Nova/Sigulda".

Turnīra čempione FK "LIELUPE" viena apļa turnīrā guva panākumus četrās spēlēs (divi neizšķirti), katrā no tām uzveicot sāncenses ar trīs vai lielāku vārtu pārsvaru un neielaižot bumbu savos vārtos, tādējādi savācot 14 punktus.

Visi turnīra dalībnieki tika apbalvoti ar medaļām un piemiņas balvām, bet uzvarētāji tika sumināti ar kausu un ieguva tiesības pārstāvēt Jūrmalu Latvijas reģionu finālsacensībās - 14.martā Talsu SK sporta zālē spēkus samēros 2002.gadā dzimušie un jaunāki futbolisti no četriem Latvijas reģioniem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)