Banner 980x90

Informēs par labdarības akciju "Aizved savējos uz restorānu - palīdzi citiem tikt uz skolu!"

Rīga, 28.jūl., LETA. Šodien plkst.10 Jūrmalas restorānā "A’petite 36. line", Lielupē, notiks mediju brokastis, kurās informēs par labdarības akciju "Aizved savējos uz restorānu - palīdzi citiem tikt uz skolu!", aģentūru LETA informēja pasākuma pārstāvji.

Akcija notiks jau ceturto gadu pēc kārtas. Brokastīs piedalīsies arī goda viešņa - "SOS bērnu ciematu" patronese Iveta Vējone.

Akcijas dalībnieki aicina Latvijas ģimenes 3.septembrī doties svētku pusdienās vai vakariņās uz kafejnīcām un restorāniem, kuri iesaistījušies labdarības akcijā "Aizved savējos uz restorānu - palīdzi citiem tikt uz skolu!". Sagādājot svētkus savai ģimenei, restorānu viesi vienlaicīgi atbalstīs arī bērnus, kuri aug SOS audžuģimenēs. Restorāni, kuri piedalās akcijā, apņēmušies 10% no saviem svētku dienas ieņēmumiem ziedot SOS bērnu ciematu ģimenēs augošo bērnu atbalstam un sagatavošanai skolas gaitām.

Kopumā šī gada akcijā piedalās 60 restorāni un kafejnīcas ar 119 vietām Rīgā, Bauskā, Engurē, Iecavā, Jūrmalā, Pilsrundālē, Siguldā, Valmierā, Liepājā un citviet Latvijā, dodot iespēju nosvinēt svētkus un atbalstīt SOS ciematā augošos bērnus.

Latvijas SOS Bērnu ciematu asociācija ir nevalstiska labdarības organizācija, kas nodrošina ilgtermiņa ģimenisku aprūpi bez vecāku gādības palikušiem bērniem un uztur ģimeņu atbalsta centrus vairākās Latvijas pašvaldībās. Divu SOS bērnu ciematu audžuģimenēs (Īslīcē un Valmierā), kā arī SOS jauniešu mājās Jelgavā- atbalstu, drošību un jaunas mājas raduši vairāk nekā 150 bērni un jaunieši no visas Latvijas. SOS ģimeņu bērni, līdzīgi kā vienaudži, apmeklē tuvumā esošās apkārtnes skolas un bērnudārzus. 3.septembrī uz skolu dosies 128 skolas bērni un četri no tiem būs pirmklasnieki.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)