Banner 980x90

Īstermiņa aizdevumi darbdienās un brīvdienās

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Katru mēnesi Tu rēķinies ar zināmu ienākumu līmeni, taču mēdz gadīties, ka ikmēneša budžetā tomēr nevari iekļauties. Ja esi nonācis neapskaužamā situācijā, kad naudas līdzekļi ir nepieciešami zibenīgi, ir jāmeklē izdevīgi aizdevumi. Mūsdienās aizdevumus par saprātīgām procentu likmēm īsā laikā var noformēt internetā.

Kāpēc aizdevumi internetā kļūst arvien populārāki?
Cilvēku daba ir tā iekārtota, ka neviens nevēlas, lai par viņa problēmām uzzina citi. Tas ir viens no iemesliem, kāpēc aizdevumi internetā kļūst pieprasīti dažāda vecuma iedzīvotāju vidū. Tāpat cilvēkiem ir būtiski, ka aizdevums internetā ir pieejams jebkurā nedēļas dienā, pat brīvdienās. 

Turklāt potenciālajiem kredīta ņēmējiem ir visas iespējas izvēlēties tādu kompāniju, kuras piedāvājumi atbilst viņu vajadzībām un iespējām. Pirms ņemt aizdevumu būtu vēlams noskaidrot, vai kredītdevējs atbilst šādiem kritērijiem:
- vai pirmais kredīts tiek izsniegts bez maksas?
- vai aizdevuma noformēšanas brīdī ir jābūt regulāriem ienākumiem?
- no kāda vecuma tiek izsniegti aizdevumi?
- vai aizdevumi pieejami bez ķīlas un galvojuma?
- kāda ir ikmēneša procentu likme?
- cik lielu aizdevuma summu var saņemt?
- vai tiek ņemta vērā līdzšinējā kredītvēsture?

Šī ir būtiskākā informācija, kas interesē katru klientu. Atbildes uz visiem interesējošajiem jautājumiem gandrīz vienmēr iespējams atrast izvēlētās kompānijas mājaslapā.

Klienti uzticas zināmiem aizdevējiem
Izvēloties vienu no zināmākajām ātro kredītu kompānijām Latvijā – "VIA SMS" –, Tu vari saņemt pirmo kredītu bez maksas, turklāt bez ķīlas un galvojuma. Uzņēmums "VIA SMS" vairāku gadu garumā ir pierādījis, ka aizdevumi internetā ir pieejami kā jauniešiem, tā arī vecāka gadu gājuma cilvēkiem. 

"VIA SMS" sniedz iespēju pieteikties kredītam personām no 20 līdz 70 gadiem (bez kavētiem kredītmaksājumiem vai līgumsaistību pārkāpumiem). Šī kredītkompānija izsniedz tieši tik lielas naudas summas, lai tiktu galā ar īslaicīgām finansiālām grūtībām.

Jaunie klienti aizņemšanās reizē var pretendēt uz aizdevumu līdz 350 eiro, savukārt veiksmīgi tiekot galā ar kredīta atmaksu, ar katru nākamo reizi summu var palielināt. Tā otrajā reizē var pieteikties aizdevumam līdz 500 eiro, bet trešajā – jau 700 eiro, ko varēsi tērēt pēc saviem ieskatiem.

Kredītvēsture – viens no kritērijiem, lai saņemtu aizdevumu
Vienmēr jāpatur prātā, ka aizdevumi tiek izsniegti personām ar nesabojātu kredītvēsturi. Ja domā, ka to ir iespējams noslēpt, tad tā nav taisnība, jo informācija par personām, kas nonāk parādnieku statusā ir pieejama kopīgā datu bāzē, kurai kredītu  kompānijas pārstāvji savas kompetences robežās vajadzīgajā brīdī var piekļūt.

Aizņemies atbildīgi! Pirms ņem kredītu, vairākkārt apdomā, no kādiem līdzekļiem atmaksāsi kredītu!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)