Banner 980x90

Jūrmalā labdarības pasākumā izrādīs Hermaņa Paukša lugu "Samainītie"

Rīga, 16.febr., LETA. Sociālās integrācijas valsts aģentūrā Jūrmalā 18.februārī plkst.18 notiks labdarības pasākums, kurā tiks izrādīta Hermaņa Paukša luga "Samainītie", aģentūru LETA informēja teātra pārstāvis Aldis Pommers.

Izrādē piedalīsies Dramaturgu teātra aktieri Agnese Ērgle, Gunta Kusiņa, Solvita Stengrēvica-Grāvīte, Laura Leingarte, Austris Pirktiņš un Toms Sliede.

"Ideja par labdarības izrādēm Dramaturgu teātra aktieriem radusies pirms vairākiem gadiem un joprojām, katru gadu tā tiek īstenota vairākas reizes. Labdarības pasākumi ir aktieru iniciatīva, kuri šādā veidā velta savu sirds siltumu un brīvo laiku tiem cilvēkiem, kuriem nav daudz citu iespēju noskatīties kādu teātra izrādi," pauda Pommers.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)