Banner 980x90

Jūrmalā aizturēti divi narkomāni un divas apreibinošo vielu tirgotājas

Rīga, 2.nov., LETA. Jūrmalā Valsts policija (VP) aizturējusi divus narkomānus un divas apreibinošo vielu tirgotājas, aģentūru LETA informēja VP.

Pirms dažām dienām Jūrmalas iecirknī tika saņemta informācija no iedzīvotājiem par iespējamām narkotisko vielu realizācijas un glabāšanas vietām Slokā.

Vakar, veicot teritorijas apskati, policisti dzelzceļa stacijas rajonā aizturēja divus vīriešus, kuri tobrīd, iespējams, atradās narkotisko vielu ietekmē. Pārmeklējot abas personas, pie viena no vīriešiem tika atrasti trīs vīstokļi, bet pie otra astoņi vīstokļi ar nezināmas izcelsmes baltu pulverveida vielu.

Tāpat vakar policisti aizdomās par narkotiku realizēšanu aizturēja divas sievietes. Pie vienas no sievietēm tika atrasti pieci vīstokļi ar nezināmas izcelsmes pulverveida vielu.

Abos gadījumos tika nozīmēta ekspertīze, lai noskaidrotu izņemtās vielas sastāvu un daudzumu.

Visas personas, izņemot vienu no sievietēm, iepriekš ir nonākušas policijas redzeslokā par analoģiskiem gadījumiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)