Banner 980x90

Jūrmalā atklās paraolimpisko sporta spēļu organizēšanai piemērotu sporta laukumu

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Trešdien, 29.jūnijā, plkst.12.00 kūrorta rehabilitācijas centrā "Jaunķemeri" svinīgā pasākumā atklās sporta laukumu, kas būs speciāli piemērots un aprīkots tādu paraolimpisko sporta spēļu organizēšanai kā sēdvolejbols un ratiņbasketbols, aģentūru LETA informēja centrā.

Laukums tapis gada laikā par "Jaunķemeru" līdzekļiem sadarbībā ar Latvijas Paralimpisko komiteju. Tas ir piemērots sēdvolejbola un ratiņbasketbola sacensībām un treniņiem, ir aprīkots ar tribīnēm un atbilst sacensību norises standartiem. Šī treniņu bāze pieejama gan profesionālā sporta pārstāvjiem, gan plašākai publikai.

Uz svinīgo atklāšanas pasākumu aicināti Jūrmalas pilsētas domes, Veselības un Labklājības ministrijas, Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcas, Latvijas Paralimpiskās komitejas un citu organizāciju pārstāvji.

Pēc sporta laukuma svinīgās atklāšanas notiks sēdvolejbola spēles un reitterapijas paraugdemonstrējumi, rehabilitācijas centra apskate, kā arī veselības veicināšanas un sporta aktivitātes brīvā dabā, uz kurām aicināti visi interesenti un aktīva dzīvesveida piekritēji.

Centrs atrodas Jūrmalā, Kolkas ielā 20.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)