Banner 980x90

Jūrmalā atklās veselības maršrutu

Jūrmalas veselības nedēļas laikā 14.septembrī plkst.14.00 kūrortpilsētā plānots atklāt Veselības maršrutu, kas ir viens no pieciem Veselības maršrutiem, kādi šogad tiek atklāti Veselības ministrijas (VM) un Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) kampaņas "Aktīva ik diena!" īstenošanas gaitā.

Uz atklāšanu, kas norisināsies Veselības maršruta sākuma punktā, 300 metrus no Talsu šosejas un Celtnieku ielas krustojuma Jaunķemeru virzienā, aicināts ikviens interesents, aģentūru LETA informēja SPKC Komunikācijas nodaļas vadītāja Ilze Arāja. Paredzēts, ka Veselības maršrutu atklās SPKC un Jūrmalas pilsētas domes pārstāvji, atklāšanā piedalīsies arī fizioterapeits, kurš izstrādāja maršrutā izliktos uzdevumu kompleksus.

Kampaņas "Aktīva ik diena!" laikā piecās Latvijas pilsētās - Ogrē, Jūrmalā, Cēsīs, Tukumā un Varakļānos - tiek atklāti Veselības maršruti, kas ir aptuveni divu kilometru garas pastaigu vietas ar izvietotiem uzdevumu kompleksiem ikdienas sporta aktivitāšu minimuma veikšanai.

Jūrmalā šis maršruts ved pa jūrmalnieku iecienīto pastaigu vietu Kauguros no Talsu šosejas uz Jaunķemeru pludmali. Maršrutā ir izvietoti stendi ar uzdevumiem ne tikai ķermenim, bet arī prātam. Maršruta atklāšanas laikā tiks izlozētas trīs Veselības veicināšanas kartes klātesošajiem viesiem, kas sniedz dažādas atlaides uzņēmumos minētajās piecās Latvijas pilsētās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)