Banner 980x90

Jūrmalā atvērts jauns zīmola "top!" veikals

Rīga, 27.apr., LETA. Šodien Jūrmalā atvērts jauns zīmola "top!" veikals, ko pārvalda jauns zīmola "top!" partneris SIA "LM Jūrmala", aģentūru LETA informēja "top!" pārstāvji.

Veikals Jūrmalā atrodas Strēlnieku prospektā 1, tā platība ir 490 kvadrātmetri. Veikalā strādā 26 darbinieki.

Veikala izveidē ieguldīto investīciju apjoms netiek atklāt, taču "LM Jūrmala" valdes loceklis Indulis Zeps norādīja, ka jaunais veikals ir izveidots, pārveidojot uzņēmumam piederošu veikalu, kurš šajā vietā darbojies kopš 1997.gada. Nākotnē ir iecerēta iekārtu atjaunošana un darbinieku apmācīšana. Tāpat vērība tiks pievērsta pašražotās produkcijas attīstīšanai.

Uzņēmumam SIA "LM Jūrmala" ir divas ceptuves - viena maizes un smalkmaizīšu nodaļā, bet otra ir ražošanas cehā, kur tiek gatavoti salāti, kā arī kulinārijas un konditorejas izstrādājumi, kuru klāstu tuvākajā laikā plānots paplašināt.

Pērn uzņēmuma "LM Jūrmala" apgrozījums esot bija 2,5 miljoni eiro, atklāja Zeps. Kā liecina "Firmas.lv" informācija, "LM Jūrmala" apgrozījums 2015.gadā bija 2,562 miljoni eiro, bet peļņa – 125 615 eiro. SIA "LM Jūrmala" dibināta 1997.gadā, uzņēmuma pamatkapitāls ir 28 456 eiro. "LM Jūrmala" īpašnieki ir Ineta Valle - 60%, Aina Dūduma - 20% un Zeps - 20%.

Jūrmalā šis ir piektais "top!" veikals. No tiem divi pieder SIA "Mārksmens", divi SIA "Palmas-S" bet viens - "LM Jūrmalā".

Jau ziņots, ka veikalu tīkls "top!" pērn palielinājis pārtikas mazumtirdzniecības apgrozījumu tīkla veikalos līdz 243 miljoniem eiro, kas ir par 7% vairāk nekā 2015.gadā. Pērn visā Latvijā atvērti 12 jauni veikali.

Ar preču zīmi "top!" Latvijā patlaban darbojas 257 pārtikas veikali, no tiem 137 "top!" un 120 "mini top!", kuri pieder 20 vietējiem uzņēmumiem: SIA "Firma Madara 89", AS "LPB", AS "Diāna", SIA "Lars Limited", SIA "Gabriēla", SIA "Dekšņi", SIA "Mārksmens", SIA "Madara 93", SIA "AA & Co", SIA "Krista-A", AS "Roga-Agro", SIA "ESSA", SIA "G.A.L.", SIA "Lekon", SIA "Ogres Prestižs", SIA "Pārtikas veikalu grupa", SIA "Oregano", SIA "SP", SIA "Palmas-S" un SIA "LM Jūrmala".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)