Banner 980x90

Jūrmalā būvēs jaunu sporta objektu - pludmales centru

Jurmala24.lv
Jurmala24.lv
Jūrmalas pilsētas pludmalē tiek veidots jauns sporta objekts - Jūrmalas pludmales centrs, aģentūrai LETA pastāstīja pašvaldības pārstāve Zane Leite.

Centrs tiek veidots, lai nodrošinātu iespējas dažādu pludmales sporta veidu attīstībai kūrortpilsētā, veicinātu un popularizētu aktīvu un veselīgu dzīvesveidu iedzīvotāju vidū. Tajā ierīkos sešus pludmales volejbola, trīs pludmales futbola laukumus, handbola un pludmales tenisa laukumus, kā arī skatītāju tribīnes. Centrs atradīsies 640 metru garā zonā Majoru-Dubultu pludmalē.

Par 22 118 eiro sporta aprīkojuma piegādi un uzstādīšanu pludmalē Jūrmalā veiks SIA "Rantzows Sport". Savukārt saliekamo metāla tribīņu ar plastmasas sēdvietām piegādi un uzstādīšanu pludmalē par 22 572 eiro veiks SIA "Sporta halle".

Jūrmalas pludmales centrā būs iespēja nomāt laukumus un sporta inventāru, kā arī tur tiks organizētas pludmales sporta veidu sacensības, piemēram, Latvijas čempionāts pludmales volejbolā, Jūrmalas pilsētas čempionāti pludmales sporta veidos, kā arī citi pasākumi. No 31.augusta līdz 4.septembrim tajā, pievienojot papildu tribīnes skatītājiem, notiks arī CEV Eiropas čempionāts pludmales volejbolā "Jūrmala Masters". Centru treniņu procesam izmantos arī Jūrmalas Sporta skola.

Kopējā Jūrmalas pludmales centra platība būs 44 000 kvadrātmetru.

Objektu apsaimniekos Jūrmalas Sporta servisa centrs, kas apsaimnieko pašvaldības īpašumā un valdījumā esošos sporta infrastruktūras objektus. Jūrmalas pludmales centra atklāšana plānota maija beigās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)