Banner 980x90

Jūrmalā nedēļas nogalē norisināsies ielu ēdienu festivāls "Gourmet Fair"

Rīga, 14.jūn., LETA. Jūrmalā šajā nedēļas nogalē norisināsies ielu ēdienu festivāls "Gourmet Fair", aģentūru LETA informēja pasākuma organizatori.

Festivāla laikā ikvienam būs iespēja piedalīties ēdienu degustācijās, tostarp nogaršot ēdienu, kuru gatavos šefpavārs no Apvienotās Karalistes Džons Bēdlijs. Viņš kopā ar restorānu grupas "Resto-Rātors" dibinātāju Viktoru Ravdive gatavos un prezentēs burgerus pēc to labākajām pagatavošanas tradīcijām.

Visa pasākuma laikā skanēs dzīvā mūzika.

Ielu ēdienu festivāls "Gourmet Fair" norisināsies sestdien, 16.jūnijā, no plkst.12 līdz 17 Jūrmalā, Bulduros, 4.līnijā.

"Resto-Rātors" ir restorānu grupa, kas dibināta 2012.gadā. Patlaban "Resto-Rātors" vada 18 projektus Rīgā un Jūrmalā, tostarp dažāda koncepta restorānus, apartamentu viesnīcu, ražošanas cehu, banketu servisu un privāto avio-reisu apkalpošanu. "Resto-rātors" grupā ietilpst tādi restorāni kā "Melnā Bite", "International Rīga", "Gastrobārs T73", "BakeBerry", "Club-restaurant Sezona", "International Jūrmala", "Wooden Villa", "Legend Beach", "Piazza Italiana", "Memories", "AsparaGoose" un "ONZE".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)