Banner 980x90

Jūrmalā nedēļas nogalē notiks Jomas ielas svētki un Tango nakts

Rīga, 11.jūl., LETA. Šajā nedēļās nogalē, 15.jūlijā, Jūrmalā visu dienu norisināsies Jomas ielas svētki, bet vakarā Dzintaru pludmalē notiks Tango nakts, aģentūru LETA informēja Jūrmalas pilsētas pašvaldībā.

Jomas ielas svētki norisināsies jau astoņpadsmito gadu. Uz Jomas ielas skatuves pie viesnīcas "Hotel Jūrmala SPA" uzstāsies indīpopa grupa "Franco Franco", grupa "Audiokvartāls" un ansamblis "Manta", kā arī mūzikas duets "Pastkaste" ar programmu "Visādas mājas". Apmeklētājiem būs iespēja vērot vairākus teātra uzvedumus - režisores Indras Vaļenieces komēdiju "Mēs un mūsu sieva", kurā spēlēs Aīda Ozoliņa, Jānis Kirmuška un Imants Vekmanis, kā arī Jūrmalas Valsts ģimnāzijas teātra izrādi "Uzvara" un skeču "Izvēle ir mūsu ziņā". Uzstāsies arī Robijs Trankalis ar burvju triku priekšnesumiem.

Mazākajiem svētku apmeklētājiem Horna dārzā būs pieejamas radošās darbnīcas, kurās varēs izgatavot kartona somas, ielūkoties mikroskopos zinātniskajā laboratorijā un piedalīties citās aktivitātēs. Ģimenes ar bērniem varēs baudīt vairākus muzikālus teātra uzvedumus un izrādes - radošās apvienības "Teātris un Es" muzikālo izrādi "Lielais talantu šovs", koncertuzvedumu "Lai ir" ar bērnu ansambļa "Kolibri" un tenora Jura Vizbuļa dalību, Bergenas latviešu amatierteātra "LATiBergen" izrādi "Vilks, kurš rija grāmatas", atraktīvu brīvdabas dziesmu spēli "Reiz kādā pasakā" ar aktieri Jāni Skani, kā arī muzikālo izrādi ar līdzdarbošanos "Četras kastes". Ar priekšnesumiem priecēs arī Jūrmalas Kultūras centra bērnu un jauniešu "BD deju studija".

Visas dienas garumā Majoru stāvlaukumā notiks svētku tirdziņš, kurā būs pieejami daudzveidīgi amatnieku izstrādājumi un lauku labumi no zemnieku saimniecībām.

Savukārt Dzintaru pludmales smiltīs no plkst.22 līdz 2 notiks unikāls tango uzvedums, kas karstasinīgas dejas apvienos ar akrobātiskiem elementiem. Kaislīgos mūzikas ritmus iekustinās grupa "Tango Sin Quinto" un dziedātāja Aija Vītoliņa, dejotāji un horeogrāfi Agnese Vanaga un Andris Kačanovskis, gaisa akrobātes Grete Gross un Lizeth Wolk no Igaunijas, deju grupa "Ritms", kā arī uguns un žonglēšanas mākslinieki no "Fire Spirit". Jūras krastā uzstāsies arī dziedātāji no Itālijas - jauno talantu konkursa "Videofestival Live" laureāti, kā arī dīdžejs Rudd.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)