Banner 980x90

Jūrmalā nodots ekspluatācijā dzīvojamais komplekss "Rīgas 51"

Rīga, 28.maijs, LETA Nekustamo īpašumu projektu attīstītājs SIA "Baltic Investment Group" maija beigās Jūrmalā, Rīgas ielā 51, nodevis ekspluatācijā jaunu dzīvojamo kompleksu "Rīgas 51", aģentūru LETA informēja uzņēmumā.

Kompleksu veido 37 dzīvokļu ēka ar pazemes autostāvvietām. "Rīgas 51" projektā ir divistabu un trīsistabu dzīvokļi platībā no 60 kvadrātmetriem līdz 247 kvadrātmetriem.

"Baltic Investment Group" pārdošanas direktore Tamāra Raine aģentūrai LETA sacīja, ka dzīvokļu pārdošanas cena šajā kompleksā ir no 2200 eiro līdz 3000 eiro par kvadrātmetru.

"Pateicoties izmantotajai ventilējamās fasādes tehnoloģijai, ēka atbilst augstajam B klases energoefektivitātes līmenim. Mājas ārējā un iekšējā telpu apdarē akcents likts uz dabīgo materiālu izmantošanu - marmors un granīts, stikls un koks. Tāpat arī nav standarta risinājumu, katram dzīvoklim izstrādāts savs individuāls dizains," norādīja "Baltic Investment Group" valdes loceklis Ļevs Golands.

"Baltic Investment Group" šobrīd turpina aktīvi attīstīt vēl divus projektus Rīgā - vēsturiskās ēkas Tallinas ielā 86 pilno renovāciju plānots pabeigt šī gadā beigās un pavasarī tika uzsākti daudzstāvu dzīvojamās mājas Stabu ielā 100 celtniecības darbi.

"Baltic Investment Group" vienīgais īpašnieks ir Golands. Uzņēmums pērn strādāja ar 44 794 eiro zaudējumiem, liecina "Firmas.lv" informācija.

Savukārt SIA "Rīgas 51" īpašnieki ir Golands (51%), Ukrainas pilsone Oksana Čuprina (24,5%) un Čehijas uzņēmums "Vzdelavaci agentura Juristika s.r.o." (24,5%). Uzņēmuma pamatkapitāls ir 943 976 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)