Banner 980x90

Jūrmalā notiek Latvijas Psiholoģijas dienas 2015

Trešo gadu pēc kārtas oktobrī norisinās Latvijas Psiholoģijas dienas, kas notiek no 9. līdz 17.oktobrim vairākās Latvijas pilsētās, tajā skaitā arī Jūrmalā.

Kā pilsētas informācijas portālu Jurmala24.lv informēja pasākuma rīkotāji, ceturtdien, 15.oktobrī, no plkst.18.30 – 20.00 Majoru vidusskolā Rīgas ielā 13 notiks diskusija "Stresa radītās enerģijas izmantošana savai personiskajai izaugsmei", kuru vadīs Sandra Gaide, Evija Daude-Štramdiere, Ivars Gaidis. Diskusijā tiks aplūkoti stresa rašanās cēloņi, tā ietekme uz cilvēka organismu un tā pozitīvās pārveidošanas iespējas.

Pasākums ir bez maksas. Pieteikšanās pa epastu: sgaide@inbox.lv vai zvanot pa tālruni 29197517. 

Psiholoģijas dienu pasākumi notiek Rīgā, Valmierā, Daugavpilī, Siguldā, Ogrē, Limbažos, Jūrmalā un citviet Latvijā.

Latvijas Psiholoģijas dienu mērķis ir sekmēt atvērtu, radošu vidi profesionālai diskusijai, kā arī informēt plašāku sabiedrību par psihologu darbu.

Pilnīga informācija par Latvijas Psiholoģijas dienām pieejama interneta vietnē: http://www.psihologijasdienas.lv/

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)