Banner 980x90

Jūrmala piedalīsies medicīnas tūrisma izstādē - darbseminārā Maskavā

Foto: Jurmala24.lv
Foto: Jurmala24.lv

Jūrmalas pilsētas dome 4.reizi piedalīsies izstādē - darbseminārā, kas veltīta medicīnas tūrismam, kas notiks 2015.gada 12.novembrī Maskavā "ANTOR Workshop dedicated to Medical and Wellness Tourism".

Kā pilsētas informācijas portālu Jurmala24.lv informēja Jūrmalas pilsētas pašvaldības pārstāvji, pasākums ir veltīts veselības tūrismam un tā ir kā platforma, kur tiekas veselības nozares profesionāļi. Jūrmalas pilsētai būs atsevišķa darba vieta un ir plānots dibināt kontaktus un popularizēt atveseļošanu un ārstniecību Jūrmalas kūrortā, lai veicinātu veselības tūristu piesaisti Jūrmalai visa gada garumā.

Jūrmala veselības uzlabošanas un ārstniecības jomā piedāvā medicīnisko rehabilitāciju, kūrortārstniecību, diagnostiku, dzemdniecības pakalpojumus, bariatriju, zobārstniecību, Spa un Labjūtas atveseļošanas programmas. Lielu popularitāti pēdējos gados Krievijas tūristu vidū ieguvušas sulu kūres un citas detox programmas, ko piedāvā Jūrmalas komersanti.

Izstādes - darbsemināra apmeklētājiem būs iespēja saņemt jauno Jūrmalas veselības tūrisma brošūru krievu valodā, informāciju par SPA, kūrorta ārstniecības un atveseļošanās procedūrām Jūrmalā, iepazīstot Jūrmalas kūrorta rehabilitācijas centru, kūrortviesnīcu, Jūrmalas slimnīcas un privātklīniku pakalpojumus veselības uzlabošanā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)