Banner 980x90

Jūrmalā piektdien diskutēs par 13.Saeimas vēlēšanām un to ietekmi uz Latvijas ārpolitiku

Rīga, 9.maijs, LETA. Jūrmalā, Majoru vidusskolas Aktu zālē, 11.maijā plkst.10.30 norisināsies Latvijas Ārpolitikas institūta (LĀI) rīkotā publiskā diskusija "2018.gada Saeimas vēlēšanas un to ietekme uz Latvijas ārpolitiku", aģentūru LETA informēja LĀI pārstāve Sintija Broka.

Diskusijā piedalīsies 12.Saeimā pārstāvēto frakciju pārstāvji - Lolita Čigāne (V), Aleksandrs Kiršteins (VL-TB/LNNK), Edvards Smiltēns (LRA), Igors Pimenovs (S) un Artis Rasmanis (ZZS). Diskusiju vadīs LĀI pētnieks Mārtiņš Daugulis.

Jau rudenī gaidāmajās Saeimas vēlēšanās iedzīvotāji izšķirs, kurš turpmāk veidos Latvijas ārpolitiku un kāda tā būs. Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece (VL-TB/LNNK) šī gada janvārī norādīja, ka lielākā atbildība ir un paliek Latvijas neatkarības un drošības stiprināšana, tādēļ ir nozīmīgi diskutēt par to, kā pēc vēlēšanām izskatīsies valsts sadarbība ar Eiropas Savienību, NATO, partneriem Atlantijas okeāna otrā pusē, Baltijas valstīm un Ziemeļvalstīm, kā arī Austrumu partnerības valstīm, diskusijas kontekstu aprakstīja Broka.

Jau vēstīts, ka 13.Saeimas vēlēšanas Latvijā un ārvalstīs norisināsies šī gada oktobra pirmajā sestdienā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)