Banner 980x90

Jūrmalā plāno attīstīt velosatiksmi

Foto: jurmala.lv
Foto: jurmala.lv
Jūrmalas pilsēta plāno uzlabot un attīstīt velosatiksmes infrastruktūru, tādēļ sadarbībā ar SIA "Metrum" sākta tematiskā plānojuma "Jūrmalas pilsētas velosatiksmes attīstības koncepcija" izstrāde, pilsētas informācijas portālu Jurmala24.lv informēja Jūrmalas pilsētas pašvaldībā.

Koncepcijas mērķis ir radīt regulējumu, kas palīdzēs attīstīt velosatiksmi un nodrošināt  velotransporta kā alternatīva un videi draudzīga pārvietošanās veida attīstību Jūrmalas pilsētā. Atbalsts velotransporta iekļaušanai pilsētvidē ir viena no Jūrmalas pilsētas domes mobilitātes prioritātēm, jo statistika liecina, ka velobraucēju skaits Jūrmalā pēdējo gadu laikā strauji pieaug.

Mums ir svarīgs jūrmalnieku un pilsētas viesu viedoklis un priekšlikumi velosatiksmes infrastruktūras uzlabošanai, tādēļ aicinām aizpildīt aptaujas anketu! Aptaujas anketas pieejamas Jūrmalas pilsētas domes Apmeklētāju apkalpošanas centros, kā arī tīmekļa vietnē "www.jurmala.lv". Anketas aicinām aizpildīt līdz 29.aprīlim.

Ar ierosinājumiem tematiskajam plānojumam "Jūrmalas pilsētas velosatiksmes attīstības koncepcija" var vērsties Jūrmalas pilsētas domes Pilsētplānošanas nodaļā Edinburgas prospektā 75 (69. kabinetā) pirmdienās no plkst.14.00 līdz olkst.18.00.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)