Banner 980x90

Jūrmalā policija likvidē vērienīgu marihuānas audzētavu

Rīga, 9.nov., LETA. Valsts policija (VP) pagājušā nedēļā Jūrmalā likvidējusi vērienīgu marihuānas audzētavu, kurā atrasti aptuveni desmit kilogrami apreibinošo augu, aģentūru LETA informēja VP.

Kriminālpolicija dzīvojamā mājā Jūrmalā konstatēja marihuānas audzētavu, kas bija aprīkota ar speciālām iekārtām tās audzēšanai.

Marihuānas audzētava bija izveidota privātmājas iekštelpā, kuru no ārpuses nevarēja redzēt. Tajā atradās sintētiska auduma teltij līdzīga būve, kurai no iekšpuses iestrādāts folija materiāls, kā arī izvietotas lampas.

Tāpat dzīvojamā mājā atsevišķi glabājās jau novākta un izžāvēta marihuāna. Kopumā kratīšanā izņemti aptuveni desmit kilogrami svaigi marihuānas stādi un izžāvēta marihuāna. Policija nozīmējusi ekspertīzi precīzai marihuānas svara noteikšanai.

Tāpat likumsargi kratīšanas laikā atrada pneimatisko ieroci un gāzes pistoli.

Par pretlikumīgām darbībām likumsargi aizturēja divus vīriešus, kuriem, pēc policijas rīcībā esošās informācijas, piederējusi audzētava. Abi vīrieši iepriekš ir nonākuši policijas redzeslokā par narkotisko vielu tirdzniecību.

Vienam no vīriešiem tiesa ir piemērojusi drošības līdzekli apcietinājumu, savukārt otram piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis.

Vīriešiem draud brīvības atņemšana no trim līdz desmit gadiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)