Banner 980x90

Jūrmala – sludinājumi un reklāma Latvijas ekskluzīvajā kūrortā

Viena no bērnības mīļākajām atmiņām gandrīz katram ir ceļojums kopā ar vecākiem uz saulaino un burvīgo Jūrmalu. Šī pilsēta ir kā neliels ārzemju kūrorts, kurā var sajusties tā, it kā būtu mēroti pāris tūkstoši kilometru. Ne vien smilšainās pludmales, kas stiepjas no viena mola līdz otram, bet arī pati pilsēta, kas izskatās pēc nelielas tūristu pasaku valstības. 

Daudzi ir izbaudījuši prieku ierasties šeit ar vilcienu un pludmales saulessargiem, kas dod kādu īpašu sajūtu. Turpat netālu no vilciena pieturas vienmēr vasaras svelmē pieejams vēss saldējums, kuru smaidīgi jaunieši labprāt ieliks vafeļu konusiņā. Tās ir atmiņas, ko esam piedzīvojuši paši un vēlamies nodot arī saviem bērniem. Tomēr tas nav viss – šī pilsēta ir īpaša arī ar daudzām citām lietām, kas ievērojamas ne vien Latvijas, bet arī pasaules līmenī, un liek atgriezties vēl un vēl. 

Klasiskā mūzika tiekas ar estrādes mākslu
Viena no ievērojamākajām vietām Jūrmalā ir Dzintaru koncertzāle, kas piesaista apmeklētājus visa gada garumā, tomēr aktīvākā sezona tai ir tieši vasarā. Daudzu gadu garumā tieši šī koncertzāle bija vieta, kas uzņēma jaunos un talantīgos māksliniekus konkursā "Jaunais vilnis". Šo pasākumu apmeklēja ne vien vietējie jūrmalnieki, bet visi Latvijas mūzikas mīļotāji, kā arī interesenti no citām valstīm. 

Bez šī grandiozā pasākuma koncertzāle sniedz iespēju mākslas mīļotājiem doties uz vairākiem citiem grandioziem festivāliem. Tajos dzirdams it viss – sākot no operdziedāšanas paraugdemonstrējumiem un beidzot ar brodvejas mūzikliem. Sludinājumi Jūrmalā tikpat kā sastāv no kultūras pasākumiem. Ja neesi vēl paspējis atrast ko sev tīkamu, dalder.lv Jūrmalas sludinājumu dēlī ir vesela sadaļa, kas atvēlēta tieši koncertiem, daudzi no kuriem notiek tieši uz Dzintaru koncertzāles skatuves. 

Jaunieši iesaistās novada politikā
Vietējie jaunieši palīdz attīstīt pilsētu un piedalās ar ģeniālām idejām. Pilsēta darbojas Jūrmalas jauniešu dome, kuras sastāvā tiek ievēlēti aktīvākie un radošākie jaunieši 13 līdz 25 gadu vecumā. Šie aktīvie cilvēki darbojas sabiedriskās dzīves veicināšanā, piedalās dažādu lēmumu pieņemšanā, kā arī rada jaunas idejas, kas bieži tiek realizētas un padara labāku visu pilsētas iedzīvotāju dzīvi. 

Jauniešu domes mērķis ir veicināt jauniešu līdzdalību un personīgo izaugsmi sociālajās un kultūras norisēs kā vietējā, tā arī starptautiskā mērogā, jo šī organizācija realizē arī dažādus starptautiskos projektus. Tā ir arī vieta, kur jaunieši var nepiespiestā vidē uzzināt par politiku, piedalīties tās veidošanā, kā arī paši sev nodrošināt vidi, kurā tiek attīstītas produktīvas diskusijas un aktualizēti dažādi jautājumi, kas ikdienā mēdz paslīdēt garam, tomēr būtiski ietekmē kopējo dzīves kvalitāti. 

Reklāma Jūrmalā dalder.lv vēsta ne vien par kultūras aktivitātēm un jauniešu dzīvi, bet arī citām lietām, kas piesaista atpūtniekus un tos, kuri vēlas atjaunot savus spēkus kādā no SPA viesnīcām, kas atrodas turpat blakus gleznainajai jūrai. Ieskaties sludinājumos Jūrmalā un atrodi ko sev tīkamu, vienalga, vai tas būtu brauciens ar vilcienu pēc saldējuma un saules stariem vai kāds aktuāls kultūras pasākums, kas varētu kļūt par Tavu un visu tuvinieku ikgadējo tradīciju.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)