Banner 980x90

Jūrmalā ugunsgrēkā cietis ugunsdzēsējs

Rīga, 15.maijs, LETA. Jūrmalā aizvadītajā naktī ugunsgrēkā cietis ugunsdzēsējs, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Dienests saņēma izsaukumu uz Rīgas ielu, kur ugunsgrēks bija izcēlies neapsaimniekotā ēkā. Notikuma vietā tika konstatēts, ka ar atklātu liesmu deg divstāvu koka ēka 150 kvadrātmetru platībā, turklāt tai ir iebrucis jumts un draudēja iebrukt arī sienas. Veicot dzēšanas darbus, cieta ugunsdzēsējs, kurš nodots mediķiem. Ap plkst.2.30 šis paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks tika lokalizēts un patlaban turpinās tā dzēšanas darbi.

Tāpat vakar ugunsdzēsēji steidzās uz Tukuma novada Slampes pagastu, kur ugunsgrēks bija izcēlies katlu mājā. Ierodoties notikuma vietā tika konstatēts, ka deg katlu mājas jumts 220 kvadrātmetru platībā un tuvumā esošais skaidu novietošanas bunkurs 25 kvadrātmetru platībā.

Pirms VUGD ierašanās no ēkas evakuējās desmit cilvēki. Evakuācijas laikā, veicot dzēšanas darbus ar pulvera ugunsdzēsības aparātu, cieta viens cilvēks, kurš nodots mediķu aprūpē.

Pēc vairākām stundām šis paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks tika likvidēts.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)