Banner 980x90

Jūrmalā uzstāsies ievērojamais retro kolektīvs "Via Tatjana"

Publicitātes foto
Publicitātes foto
13.augustā plkst.19.00 pludmales kompleksā "ČAIKA FAMILY BEACH CLUB" (Upes iela, Melluži) ar fonda "Atklātā pasaule" atbalstu uzstāsies labākais Maskavas retro kolektīvs – vokāli instrumentālais ansamblis "Tatjana" (http://viatatiana.ru/). Koncerts ir veltīts kolektīva desmit gadu radošajai jubilejai un solās uzburt īpaši svinīgu un dvēselisku atmosfēru.

Kā pilsētas informācijas portālu Jurmala24.lv informēja koncerta rīkotāji, 20.gadsimta 30.-60.gadu dziesmas par mīlestību un draudzību, ko caurvij neatkārtojams šarms un burvība, šķiet radītas tieši šīm talantīgajām daiļavām. Tā būs tikšanās jūras krastā, ko caurstrāvos laimīgi nostalģiskas noskaņas, sievišķīgs skaistums un neaizmirstams muzikāls sniegums. Pateicoties koncerta organizatoriem – mārketinga aģentūrai "PR LĪNIJA", fondam "Atklātā pasaule" un "ČAIKA FAMILY BEACH CLUB" – ieeja pasākumā ir bez maksas. Ieeja no plkst.19.00, koncerta sākums plkst.19.30.

Kopīgi ar "Via Tatjana" ielūkosimies mūsu māmiņu, vecmāmiņu un pat vecvecmāmiņu jaunības dienās. Viņu krepdešīna tērpu, deju grīdu, vēstuļu, noslēpumu, cerību pasaulē. Ansambļa meitenes – mūziķes un aktrises izmeklē un izvēlas dziesmas, aranžē mūziku, cenšoties saglabāt unikālo laikmeta noskaņojumu un garu. Viņu interpretācijā aizgājušie laiku nesmaržo pēc naftalīna. Tos apvij jaunības aura, kas aizkustina visu vecumu un sabiedriskā statusa skatītājus. Virtuozas stilizācijas, skanīgas balsis, asprātīgas aranžijas un dziesmas, ko atceramies no bērnības – tas viss mūs gaidīs siltajā vasaras vakarā Jūrmalas pludmalē.

Koncertā skanēs kompozīcijas no Leonīda Utjosova, Pjotra Ļeščenko, Klaudijas Šuļženko, Izabellas Jurjevas, Annas Germanas un daudzu citu repertuāra.

"Via Tatjana" sastāvā muzicē:

Miriama Sehona – vokāls un projekta dvēsele

Valērija Kogana – klavieres, aranžijas, vokāls

Soņa Gaļimova – čells

Irina Zarubina – kontrabass

Irina Nahumova – ģitāra, vokāls

Marfa Gorinja – sitamie instrumenti

Alīna Masļeņikova – vijole, vokāls

Fonds "Atklātā pasaule" – sabiedriska organizācija, kas nodarbojas ar kultūrizglītojošu un sporta pasākumu rīkošanu Latvijā. Fonds koncentrējas uz skolēnu un studentu auditoriju, rīko koncertus, meistarklases, atvērtās lekcijas un radošas tikšanās. 2016.-2017.gadā fonds iecerējis koncertu sēriju un lekcijas par kultūru, vēsturi, mākslu un mūziku, kas paredzētas plašam skatītāju lokam. Līdzās tam "Atklātā pasaule" atbalsta arī dažādus sabiedriskus projektus.

Informācija par pasākumu Facebook: https://www.facebook.com/events/120472038396035/

Ieeja koncertā ir bez maksas. Bez vecuma ierobežojuma.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)