Banner 980x90

Jūrmalā vakanču gadatirgū piedāvās ap 340 darba vietām

Rīga, 16.marts, LETA. Jūrmalā, Kauguru kultūras namā, vakanču gadatirgū 25 uzņēmumi darba meklētājiem piedāvās ap 340 darba vietām, aģentūru LETA informēja Jūrmalas domē.

Vakanču gadatirgus notiks 21.martā, no plkst.12 līdz 15 Kauguru kultūras namā, Raiņa ielā 110.

Vakanču gadatirgū brīvās amata vietas piedāvās Nodarbinātības valsts aģentūra (NVA), Sociālās integrācijas valsts aģentūra, Jūrmalas pilsētas pašvaldība, SIA "Semarah Hotel Management", "Līvu akvaparks", SIA "Noema", SIA "Lopre", SIA "Antila", SIA "Aleks-10", AS "Fēnikss", SIA "Rimi Latvia", pašvaldības SIA "Veselības un sociālās aprūpes centrs "Sloka", SIA "Spectre Latvia", Jūrmalas profesionālās tālākizglītības iestāde un konsultāciju centrs, SIA "Nekustamie īpašumi "Kurši", SIA "JMG Dizains", SIA "Lat Garden" un amatnieks Baiba Zēriņa.

Darbu vasaras sezonā piedāvās saldējuma tirgotāji SIA "Saldais laiks" un SIA "Saldējums Ekselence". Pirmo reizi vakanču gadatirgū savas vakances piedāvās tādi uzņēmumi kā VAS "Starptautiskā lidosta "Rīga" un Olaines Mehānikas un tehnoloģijas koledža.

Darba meklētājiem būs iespēja izvēlēties brīvās darba vietas dažādās nozarēs. Tiks piedāvātas darba vietas izglītības iestāžu darbiniekiem, sociālajiem darbiniekiem, medicīnas un kurortoloģijas speciālistiem, pavāriem, klientu apkalpošanas speciālistiem dažādās nozarēs, skaistumkopšanas speciālistiem, šūšanas meistariem tehnologiem, daiļdārzniekiem un alpīnistam. Darba devējiem Jūrmalā nepieciešami arī viesmīļi, kafejnīcu vadītāji, bārmeņi, maizes cepēji, pārdevēji, kā arī maketētāji un grafiskie dizaineri. VAS "Starptautiskā lidosta "Rīga" piedāvās vakances jaunākajiem aviācijas drošības inspektoriem, gaisa kuģu apkalpošanas aģentiem un inspektoriem-patrulētājiem.

Pirmo reizi vakanču gadatirgū piedalīsies arī nesen atklātais Jūrmalas biznesa inkubators, kas interesentiem pastāstīs par inkubatora piedāvājumu biznesa ideju autoriem un par iespējām pašam kļūt par darba devēju.

NVA stendā darba devēji varēs uzzināt par uzņēmumiem piedāvātajiem pakalpojumiem, savukārt darba meklētāji - par mācību un nodarbinātības iespējām Latvijā un citās Eiropas Savienības un Eiropas Ekonomiskās zonas valstīs. Darba meklētāji varēs saņemt ieteikumus CV un motivācijas vēstules sagatavošanā, darba intervijām, kā arī, satiekot savus potenciālos darba devējus, piedalīties darba intervijās.

Vakanču gadatirgus Jūrmalā tiek rīkots ceturto gadu. Pērn pasākumā piedalījās 30 darba devēji ar 500 piedāvātajām vakancēm Jūrmalā un tuvākajā apkārtnē. Pasākumu apmeklēja vairāk nekā 1700 darba meklētāji, un lielākajai daļai piedāvāto vakanču tika atrasti darbinieki.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)