Banner 980x90

Jūrmalas basketbolistes 4.vietā Latvijas čempionātā

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Ar Latvijas Basketbola Savienības rīkotajām finālspēlēm Liepājā noslēdzās kārtējā Jaunatnes basketbola līgas sezona, kurā ceturto gadu pēc kārtas Jūrmalas U-17 basketbolistes iekļuva labāko četru komandu vidū.

Kā pilsētas informācijas portālu Jurmala24.lv informēja komandas pārstāvji, šajā gadā komandu skāra lielas pārmaiņas. Iepriekšējās sezonas beigās un šajā gadā vairākas meitenes izvēlējās likt punktu savām sporta gaitām. Un, lai arī starp jūrmalniecēm nebija nevienas šī vecuma spēlētājas, jo visas meitenes bija vienu, divus un pat piecus gadus jaunākas, tas komandai netraucēja sagatavoties gada svarīgākajām spēlēm. Pirmajā dienā ar raksturu un lielu pašatdevi tika uzvarēta ceturdaļfināla spēle pret Rīgas 3.BJSS – 76:71. Pusfinālā piedzīvots zaudējums, kā vēlāk izrādijās, pret nākamajām čempionēm Liepāju – 43:75. Spēlē par trešo vietu emocionālā un līdzvērtīgā cīņā tika atdzīts Ventspils pārākums ar rezultātu 62:66 un Jūrmalas komanda izcīnīja 4.vietu.

Trenera komentārs: "Jaunās basketbolistes pierādīja, ka visa pamatā ir attieksme! Attieksme pret sevi un apkārtējiem, pret komandu, pret pilsētu. Attieksme pret darbu! Lepojos ar meitenēm, kuras nepadevās un izcīnīja šo augstvērtīgo rezultātu!"

Jūrmalas komandā finālspēlēs spēlēja Anastasija Černova, Paula Purmale, Ieva Korzāne, Anete Kalniņa, Rēzija Zālīte, Annija Skreija, Laima Lapiņa, Aleksa Purmale un Nikola Ozola (treneris Karspars Bože un Andris Steļmahs).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)