Banner 980x90

Jūrmalas dome izsolīs nomas tiesības uz četrām Lielupes ūdenstilpes daļām

Rīga, 10.jūl., LETA. Jūrmalas pilsētas dome aicina uzņēmējus pieteikties Lielupes ūdenstilpes četru daļu nomas tiesību izsolei atpūtas pakalpojumu sniegšanai, aģentūru LETA informēja pašvaldības pārstāve Zanda Krastiņa.

Nomas tiesību izsolē tiek piedāvātas četras Lielupes ūdenstilpes daļas Jaundubultos, Priedainē un Bražciemā. Ūdenstilpes daļas tiek iznomātas laivu, jahtu, kuteru piestātnes izveidošanai, krastmalas labiekārtošanai, publiskas peldvietas izveidošanai ar tiesībām veikt krasta stiprinājumus, realizēt labiekārtojuma projektu atbilstoši būvniecību regulējošiem normatīvajiem aktiem un Jūrmalas pilsētas teritorijas plānojumam. Nomas līguma termiņš noteikts ne mazāks kā desmit gadi, ļaujot uzņēmējiem plānot savu darbību pakalpojumu sniegšanai ilgtermiņā.

Izsole tiek organizēta, lai paplašinātu atpūtas pakalpojumu klāsta veidošanos Lielupes krastā, vienlaikus uzlabojot piekrastes sakopšanu un uzturēšanu.

Zemesgabals Jaundubultos ir 2322 kvadrātmetrus liels un tā cena ir 0,57 kvadrātmetrā. Izsoles sākumcena ir 1324 eiro un solis 133 eiro. Zemesgabalu var izmantot laivu, jahtu un kuteru piestātnes izveidošanai un krastmalas labiekārtošanai.

Bražciemā iznomājamais zemesgabals ir 240 kvadrātmetrus liels. Tā cena kvadrātmetrā ir 0,71 eiro. Izsoles sākumcena ir 171 eiro un solis 18 eiro. Zemesgabals izmantojams publiskas peldvietas un laivu piestātnes izveidošanai.

Priedainē iznomāšanai tiek izsolīti divi zemesgabali. Pirmais ir 164 kvadrātmetrus liels, tā cena ir 0,71 eiro kvadrātmetrā. Izsoles sākumcena ir 117 eiro un solis 12 eiro. Tas izmantojams laivu, jahtu un kuteru piestātnes izveidošanai un krastmalas labiekārtošanai. Otrais zemesgabals Priedainē ir 628 kvadrātmetrus liels. Tā cena ir 0,71 eiro kvadrātmetrā, izsoles sākumcena ir 485 eiro un solis 49 eiro. Zemesgabals izmantojams laivu piestātnes izveidošanai un sacensību organizēšanai.

Pieteikšanās izsolei iespējama līdz 21.jūlija plkst.16, ar izsoles noteikumiem un precīzu izsoles objektu atrašanās vietu var iepazīties Jūrmalas pilsētas pašvaldības tīmekļa vietnē "jurmala.lv" sadaļā "Pašvaldība" - "Izsoles".

Izsole notiks 27.jūlijā plkst.11 Jūrmalas pilsētas domē. Nomas tiesības tiks izsolītas mutiskā izsolē ar pretendentu atlasi un augšupejošu soli. Izsolīts tiek ūdenstilpes daļu nomas maksas apmērs par nomājamās ūdenstilpes daļas vienu kalendāro gadu. Izsoles sākumcena ir aprēķināta atbilstoši Jūrmalas domes 2012.gada 19.jūlija lēmumam "Par ūdenstilpes nomas maksas apmēru un samaksas kārtību".

Reģistrācijas maksa izsolei noteikta 50 eiro, drošības nauda par piedalīšanos izsolē noteikta 50% apmērā no izsoles sākumcenas. Izsoles solis noteikts 10% apmērā no sākumcenas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)