Banner 980x90

Jūrmalas iedzīvotājus aicina pieteikties bezmaksas latviešu valodas kursiem

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Jūrmalas pilsētas domes Labklājības pārvaldes Sabiedrības integrācijas nodaļa aicina Jūrmalas pilsētas iedzīvotājus uzlabot savas valsts valodas zināšanas, piesakoties latviešu valodas kursiem.

Kā pilsētas informācijas portālu Jurmala24.lv informēja Jūrmalas pilsētas pašvaldības pārstāvji, Valsts valodas apmācību kursa mērķis ir nodrošināt iespēju apgūt latviešu valodu pilngadīgajiem Jūrmalas pilsētas iedzīvotājiem, pilsoņiem, nepilsoņiem un citu valstu pilsoņiem, kuriem ir piešķirta pastāvīgās uzturēšanās atļauja, lai veicinātu latviešu valodas vides paplašināšanos un iedzīvotāju sekmīgāku integrāciju sabiedrībā.

Apmācību maksa tiek segta no Jūrmalas pilsētas pašvaldības budžeta līdzekļiem. Valsts valodas apmācību kursus nodrošinās mācību centrs SIA "MBR", kas tika izvelēts publiskā iepirkuma rezultātā.

Pēc šo kursu pabeigšanas un veiksmīgās mācību iestādes eksāmena nokārtošanas dalībnieki saņems apliecinājumu par attiecīgās programmas apgūšanu.

Mācības notiks Kauguros un Slokā.

Kursiem var pieteikties no 21.marta darba dienās no plkst.10.00 līdz plkst.16.00 Sabiedrības integrācijas nodaļā, Nometņu ielā 2a, 115.kab., līdzi ņemot personu apliecinošu dokumentu.

Vairāk informācijas pa tālr. 67731953.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)