Banner 980x90

Jūrmalas Kūrorta svētkos darbojās svētku reportieri - pilsētas skolēni 

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Visu dienu Jūrmalas Kūrorta svētkos darbojās arī Jūrmalas svētku reportieri – Jūrmalas skolēni, kuri iemūžināja svētkus foto, video un aprakstu veidā, pilsētas informācijas portāls Jurmala24.lv noskaidroja Jūrmalas pilsētas pašvaldībā.  

Jūrmalas svētku reportiere Jūrmalas Valsts ģimnāzijas 8.klases skolniece Rūta Aizupiete dalās savos iespaidos par Jūrmalas Kūrorta svētkiem:

Jūrmalas Kūrorta svētki, kas notika 28.maijā bija tik tiešām lielisks un iespaidīgs vasaras atklāšanas pasākums! Rīta pusē liels skaits jaunākie apmeklētāji bija redzami Dzintaru mežaparkā, kur jau pašā rīta agrumā norisinājās aktivitātes gan pašiem mazākajiem, gan arī jauniešiem. Varēja spēlēt spēles, iegūt balvas, izskrieties un kārtīgi izsmieties. Turpat varēja iedvesmoties no visdažādākajām meistarklasēm – sākot no skeitbordistiem līdz pat latviešu dizaineru modes skatēm. Sirsnību un prieku pašiem mazākajiem svētku apmeklētājiem sagādāja lielie, pūkainie lāči, kas bija sastopami svētku teritorijā visas dienas garumā.  

Pastaigājoties pa Jomas ielu un izbaudot tās sniegtos labumus – kafejnīcu gardumus un svētku tirdziņu, nevarēja neapstāties Horna dārzā. Apmeklētājus tur iepriecināja dziedātājs Goran Gora, dīdžejs Monsta, dziesminiece Alise Joste un citi. Bet vislielāko sajūsmu atstāja ielu dejotāji, kas ar savām akrobātiskajām kustībām pārsteidza visus.

Bet vislielāko iespaidu atstāja koncerti un aktivitātes pludmalē. Ja tevi bija pārņēmis radošais gars, tad varēji pats pagatavot savu lidojošo pūķi, ko palīdzēja izgatavot jaunieši no Jūrmalas jauniešu domes un Jūrmalas Jaunatnes iniciatīvas centra. Uz vakara pusi varēja redzēt pilnas debesis ar lidojošiem pūķiem. Un tagad, mans gaidītākais notikums – manas iemīļotās grupas "Carnival Youth" koncerts. Uz to bija sapulcējušies liels skaits cilvēku, kas dziedāja līdz, daži arī dejoja, citi vienkārši izbaudīja skaistu mūziku un vakaru. Koncerta laikā varēja just, kāda pozitīva enerģija plūst no visiem. Tu paņem to sev, uzlādējies, un, tad padalies ar citiem. Neaprakstāmi…

Jūrmalas Kūrorta svētkus noslēdz Laimas Vaikules koncerts un svētku uguņošana. Vai tas nav fantastiski? Tādi notikumi, koncerti un sajūsmināti cilvēki apkārt! Vai tas neizklausās pēc lieliskas vasaras atklāšanas Jūrmalā?

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)