Banner 980x90

"Jūrmalas namsaimnieks" sasniedzis zemāko parādu līmeni kopš privatizācijas

Rīga, 23.aug., LETA. Namu apsaimniekošanas un pārvaldīšanas uzņēmumu grupas "Civinity" uzņēmums SIA "Jūrmalas namsaimnieks" ir sasniedzis zemāko iedzīvotāju parādu līmeni kopš uzņēmuma privatizācijas 2014.gadā, aģentūru LETA informēja "Civinity" grupas pārstāve Dagnija Dižbite-Svarinska.

Kopējo parāda apmēru uzņēmumā gan neatklāja.

Tāpat, kopš uzņēmumu pārvalda privātais apsaimniekotājs, "Jūrmalas namsaimnieks" klientu māju uzkrājumu fondi ir pieauguši gandrīz trīs reizes.

Dižbite-Svarinska informēja, ka "Jūrmalas namsaimnieka" apsaimniekoto namu uzkrājumu fondi kopš 2016.gada sākuma pieauguši par 415 494 eiro, šobrīd sasniedzot 818 000 eiro.

Savukārt parādi samazinājušies par 5%, bet maksājumu disciplīna šobrīd sasniegusi gandrīz 100%, tāpēc uzņēmums redz, ka turpmāk parādu apjoms kritīsies vēl straujāk.

Pēdējā laika tendence liecina, ka jauni parādi veidojas stipri mazāk nekā iepriekšējos gados. Tāpat pēdējo gadu laikā ir pieauguši un regulāri tiek veikti iedzīvotāju maksājumi māju uzkrājumu fondos, kas garantē papildu drošību dažādu lielu tehnisku problēmu vai remontdarbu situācijās, kā arī palīdz savlaicīgi plānot mājas tehniskā stāvokļa uzlabošanas darbus. "Jūrmalas namsaimnieks" apsaimniekoto māju uzkrājumu fondi ir pieauguši par 30%, salīdzinot ar 2016.gada pirmo pusgadu.

"Kā liecina "Civinity" veiktā aptauja pilsētās, kurās apsaimniekošanas darbus piedāvā mūsu uzņēmumu grupa, tieši Jūrmalā redzam vienu no augstākajiem iedzīvotāju uzticības rādītājiem - gandrīz katrs otrais uzticas sava nama pārvaldniekam un jūtas droši. To pierāda arī savlaicīgi veiktie maksājumi un māju drošības fondu apjomu pieaugums," skaidro "Jūrmalas namsaimnieka" valdes loceklis Kristaps Zarāns.

"Jūrmalas namsaimnieks" pērn strādāja ar 5,265 miljonu eiro apgrozījumu un cieta 3010 eiro zaudējumus, liecina "Firmas.lv" informācija.

"Civinity" grupa ir starptautisks uzņēmums, kas piedāvā dažādus augstas kvalitātes pakalpojumus nekustamo objektu pārvaldības, uzturēšanas un apsaimniekošanas jomā Lietuvā, Latvijā un Ukrainā.

"Civinity" grupa Latvijā pārvalda namu apsaimniekošanas, administrēšanas un uzturēšanas uzņēmumus Rīgā un Jūrmalā: AS "Hausmaster", SIA "CS Komercserviss", SIA "Jūrmalas namsaimnieks", SIA "Labo Namu Aģentūra", SIA "Homemaster".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)