Banner 980x90

Jūrmalas pilsētas domes vicemēra amatā apstiprina Ritu Sproģi

Ceturtdien, 13.novembrī, Jūrmalas pilsētas domes deputāti vienbalsīgi atbalstīja līdzšinējās Jūrmalas Dzimtsarakstu nodaļas vadītājas Ritas Sproģes apstiprināšanu Jūrmalas pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieka amatā, pilsētas informācijas portāls Jurmala24.lv uzzināja pašvaldībā.

R.Sproģe nomainīs līdzšinējo domes priekšsēdētāja vietnieku Romānu Mežecki, kas ievēlēts Saeimā no partijas "No sirds Latvijai" saraksta. Saskaņā ar pašvaldību vēlēšanu rezultātiem, R.Sproģe bija nākamā kandidāte no Zaļo un zemnieku savienības saraksta.

R.Sproģei ir augstākā profesionālā izglītība - jurista kvalifikācija, kā arī maģistra grāds tiesību zinātnēs. Līdzšinējā darba pieredze saistīta gan ar privāto sektoru, gan arī darbu valsts pārvaldē. 2012.gadā R.Sproģe kļuva par Jūrmalas pilsētas domes Juridiskās nodaļas juriskonsulti, savukārt no 2013.gada 18.marta uzsāka pildīt Dzimtsarakstu nodaļas vadītājas pienākumus, sekmīgi vadot un organizējot Dzimtsarakstu nodaļas darbu.

"Apņemos strādāt tā, lai jūrmalnieki savā pilsētā justos kā mājās, savukārt viesi, izbaudot bezrūpīgas brīvdienas, novērtētu Jūrmalas autentiskumu un pasaules līmeņa servisu. Jūrmala ir skaistākā Baltijas jūras reģiona kūrortpilsēta ar ievērojamu ekonomiskās izaugsmes potenciālu, kas dod pienesumu Latvijai kopumā," uzsver jaunievēlētā Jūrmalas pilsētas domes priekšsēdētāja vietniece R.Sproģe.

Tāpat ar 13.novembri Jūrmalas pilsētas domes deputāta mandāts atjaunots Guntai Liepiņai (Nacionālā apvienība "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un Brīvībai/LNNK" ), kura bija nolikusi pašvaldības deputāta pilnvaras uz Saeimas deputāta pienākumu pildīšanas laiku. Līdz ar to pilnvaras beidzās līdzšinējam Jūrmalas pilsētas domes deputātam Aigaram Tampem.

Jūrmalas pilsētas dome strādā 15 deputātu sastāvā domes priekšsēdētāja Gata Trukšņa (ZZS) vadībā. Lēmējvaru veido septiņi "Zaļo un zemnieku savienība" deputāti, trīs deputāti no "Saskaņas centrs", pa diviem deputātiem no partijām "Vienotība" un "Tev, Jūrmalai", kā arī viens deputāts no nacionālās apvienības "Visu Latvijai!"- "Tēvzemei un brīvībai / LNNK".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)