Banner 980x90

Jūrmalas velomaratons pulcēs braucējus no visas Baltijas

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Strauji tuvojas Jūrmalas velomaratons, kas nedēļas nogalē, 5.jūnijā, pulcēs gan profesionālus sportistus, gan entuziastus no visas Baltijas. Sacensības ar katru gadu piesaista aizvien vairāk braucēju, un šogad jau trešo gadu pēc kārtas velomaratonam pieteicies rekordliels dalībnieku skaits.

Kā pilsētas informācijas portālu Jurmala24.lv informēja Baltijasmaratoni.lv sabiedrisko attiecību konsultante Līva Pērkone, Jūrmalas velomaratonam elektroniski iespējams pieteikties vēl dažas dienas, turklāt bērniem līdz 12 gadiem, piesakoties mājas lapā, dalība LEGO (400-1000m) bērnu distancē sacensībās ir bez maksas. Turpretī pieaugušie aicināti pieteikties Turkish Airlines 87km Sporta distancei, Skandi Motors 40km Tautas distancei, kā arī EVIAN 14,5km Ģimenes distancei. Ģimenes distance piesaista lielāko dalībnieku skaitu, kur īpaši aicinātas piedalīties ģimenes ar bērniem radošos tērpos un krāšņos braucamrīkos. Uz uzvarētāju pjedestāla svētdien kāps ne tikai ātrākie individuālie braucēji un komandas katrā distancē, bet arī jautrāko, radošāko un skaistāko tērpu īpašnieki, kuri saņems balvas no atbalstītājiem. Organizatori īpaši lutinās visus mazos braucējus par viņu apņemšanos un sacensību garu, daudziem no kuriem šī būs pirmā pieveiktā finiša līnija – tur viņus gaidīs ne tikai īsta medaļa un diploms katram dalībniekam, bet arī gards saldējums ikvienam braucējam, turpretī ātrākie saņems balvas no LEGO dāvanu fonda.

Kā liecina laikapstākļu prognoze, šonedēļ solītais karstuma vilnis velomaratona dienā mazliet atkāpsies, un svētdien nepārsniegs 20 grādu robežu. Tomēr Jūrmalas velomaratona sacensību organizators Kaspars Tupiņš iesaka visiem dalībniekiem izturēties atbildīgi pret savu veselību, nepārvērtēt savus spēkus un rūpīgi izvērtēt organisma stāvkli, pirms stāties uz starta līnijas. Jāņem vērā, ka siltā laikā organisms patērē vairāk šķidruma, un organizatori aicina izmantot Evian ūdens punktus, kas būs izvietoti visās distancēs, lai nepieļautu organisma dehidratāciju. Trasē nepieciešamības gadījumā būs pieejama arī medicīniskā palīdzība, un organizatori aicina noteikti apstāties, sajūtot diskomfortu.

Papildus sacensībām, dalībniekus izklaidēs gan dzīvā mūzika, gan dažādi konkursi un spēles, akcijas un atrakcijas no pasākuma atbalstītājiem - LEGO bērnu telts, 1188 piepūšamās atrakcijas, BalticTaxi velo taksometrs, poniju izjādes, PumpTrack modulārā velotrase, kā arī dažādas citas atrakcijas sadarbībā ar EVIAN, Skandi Motors, Garmin un citiem.

Visās distancēs starta posms būs pie Dzintaru koncertzāles. Ar distanču trasēm un detalizētiem dalības noteikumiem aicinām iepazīties baltijasmaratoni.lv mājas lapā, bet aicinām atcerēties, ka visās distancēs bez izņēmuma ķiveres ir obligātas gan pieaugušajiem, gan bērniem.

Reģistrēties Jūrmalas velomaratonam var elektroniski mājas lapā www.baltijasmaratoni.lv līdz 2.jūnijam (ieskaitot), kā arī sacensību dienā klātienē. Bērniem līdz 12 gadiem, reģistrējoties mājas lapā, dalība Jūrmalas velomaratonā ir bez maksas. Reģistrējoties līdz 2.jūnijam, dalības maksa Sporta distancē ir 15 eiro, Tautas braucienā 9 eiro, bet Ģimenes distancē 5 eiro. Reģistrējoties sacensību dienā klātienē, dalības maksa būs augstāka. Dalības maksā iekļauta profesionāli sagatavota trase ar atveldzēšanās punktiem, dalībnieku numuri, ēdināšana pēc sacensību finiša, kā arī medaļas un balviņas no pasākuma atbalstītājiem visiem dalībniekiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)