Banner 980x90

Jūrmalnieki ar panākumiem startē jaunajā rallija sezonā

Publicitātes foto
Publicitātes foto
 
Nedēļas nogalē, 23. un 24.janvārī, Gulbenē jūrmalnieku ekipāža Arvis Vecvagars/ Gints Gaiķis piedalījās rallijā "Sarma 2016", kas bija 2016.gada Latvijas čempionāta pirmais etaps.

Kā pilsētas informācijas portālu Jurmala24.lv informēja Jūrmalas pilsētas pašvaldības pārstāvji, īstos ziemas apstākļos ekipāža izcīnīja 5.vietu klasē RK1, kas Latvijas čempionāta ieskaitē deva 3.vietu.  

Jau nākamnedēļ, paralēli Eiropas rallija čempionāta posmam, Liepājā notiks Latvijas rallija čempionāta 2. un 3.etaps, kurā ekipāža Vecvagars/Gaiķis turpinās pārstāvēt Jūrmalu.

16.janvārī ar ralliju "Alūksne 2016" tika atklāta jaunā rallija sezona. Šajā rallijā piedalījās arī jūrmalnieku ekipāža A.Vecvagars/G.Gaiķis, kas finišā izcīnīja 6.vietu 2WD klasē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)