Banner 980x90

Jūrmalnieki autobusu atrašanās vietai varēs sekot līdzi savos viedtālruņos

Rīga, 16.okt., LETA. No šodienas "Jūrmalas autobusu satiksmes" (JAS) pasažieri tiešsaistē mobilajās ierīcēs varēs sekot līdzi autobusu atrašanās vietai visos maršrutos, aģentūru LETA informē JAS pārstāve Maija Lazdiņa.

Interneta vietnei "www.jurmalassatiksme.lv" ir izveidota mobilā versija, kas turpmāk Jūrmalas iedzīvotājiem un viesiem ļaus ar viedtālruņu un planšetu starpniecību sekot līdzi autobusa fiziskajai atrašanās vietai, kā arī sniegs iespēju apskatīt visus piedāvātos kustības maršrutus, kustības sarakstus, un nepieciešamības gadījumā saplānot braucienu ar pārsēšanos.

Mobilā versija viedtālruņiem ir pieejama interneta vietnē "m.marsruti.lv/jurmala", savukārt datoriem un planšetēm - "www.marsruti.lv/jurmala".

JAS sabiedriskā transporta pakalpojumus Jūrmalas pilsētā nodrošina kopš 1958.gada un šobrīd deviņos pilsētas maršrutos kursē 23 autobusi un minibusi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)