Banner 980x90

Jūrmalnieks Valters Zviedris piedalīsies kartinga sacensībās Portugālē

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Šīs nedēļas nogalē, 22.-26.jūnijā, Portugālē, Portimao trasē norisināsies "CIK-FIA Karting Academy Trophy" otrais posms, kurā  Latviju pārstāvēs pagājuša gada Latvijas čempions kartingā, jūrmalnieks Valters Zviedris. Valters šajās sacīkstēs būs vienīgais pārtsāvis no Latvijas.

Kā pilsētas informācijas portālu Jurmala24.lv informēja Jūrmalas pilsētas pašvaldībā, Jūrmalas sportistam "Academy" klasē būs 50 konkurenti no 37 valstīm. Sacīkstes solās būt ļoti lielas, jo līdz ar "Academy" braucējiem uz starta stāsies arī 41 OK un 79 OK-Junior klases braucēji. Valters Zviedris uz Portugāli devies jau 21.jūnijā.

"Ceturtdien, 23.jūnijā, saņemsim savu "Exprit" kartu, kuru lietojām Francijas posmā un izlozēsim dzinēju šim posmam," pastāstīja Valtera treneris Aigars Zviedris. "Pirmajā posmā Francijā "Vortex" rūpnīcas piegādātie dzinēji bija pilnīgi jauni, un tie katram pilotam pašam bija jāpiebrauc. Cerms, ka tiksim pie konkurētspējīga dzinēja un ka rūpnīca tos būs sagatavojusi pēc iespējas līdzvērtīgus visiem pilotiem. Piektien paredzēti četri 20 minūšu gari tereniņbaraucieni. Tā kā zināšanas un mācība no pirmā Francijas posma mums jau ir, tad ticam, ka spēsim atrast pareizos regulējumus, lai sestdien un svētdien sasniegtu augstvērtīgu rezultātu. Mērķis noteikti ir cīnīties un iegūt kopvētrējuma punktus, pie kuriem tiek labākie 10 braucēji pēc priekšbraucienu rezultātiem, 17 labākie no priekšfināla un 15 labākie no fināla brauciena dalībniekiem. Valters Francijā pie punktiem netika, bet, ņemot vērā kvalifikācijā un priekšbraucienos uzrādītos rezultātus, patlaban atrodas kopvērtējuma tabulas vidū - 26.vietā. Braucam cīnīties par ieskaites punktiem un sapņojam pabeigt sacīkstes uz pjedestāla vai tuvu tam!"

Portugāles posmam verās sekot līdzi interneta tiešraidē http://www.cikfia.tv/ izvēloties sadaļu Live TV.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)