Banner 980x90

Jūrmalnieks Valters Zviedris uzsāk sezonu Beļģijā

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Pagājušā gada Latvijas čempions kartingā un titula "Jūrmalas Gada sportists tehniskajos sporta veidos" ieguvējs Valters Zviedris ir devies uz Beļģiju, kur starptautiskajā Genk trasē aizvadījis pirmos treniņus.

Kā pilsētas informācijas portālu Jurmala24.lv informēja Jūrmalas pilsētas pašvaldības pārstāvji, Genk trasē 1.-3.aprīlī Zviedris aizvadīs savas pirmās šāgada  sacensības - "Rotax Euro Challenge" pirmo posmu. Dalībnieku sastāvs šīm sacensībām diezgan iespaidīgs: uz starta būs 54 juniori no vairāk nekā 20 dažādām valstīm. Par iespēju startēt pasaules līmeņa sacensībās paldies Jūrmalas domei, kura jau astoto gadu atbalsta Jūrmalas kartingista dalību sacensībās.

Zviedris šogad plāno startēt visos piecos Latvijas un sešos Baltijas kausa izcīņas posmos, bet galvenie sezonas starti paredzēti "CIK-FIA Academy Trophy" seriālā, kurš norisināsies trijos posmos - 20.-24.aprīlī Francijā,  21.-25.jūnijā Portugālē un 1.-4.septembrī Zviedrijā. Šajā "CIK-FIA Academy Trophy" seriālā Valteram būs 50 konkurenti no 38 dažādām valstīm no visas pasaules, sportisti vecumā no 12 līdz 15 gadiem.

Šī trīs posmu seriāla uzvarētājam tiek garantēta pilnīgi apmaksāta vieta vienā no top komandām "CIK-FIA" Pasaules čempionātā junioriem, kurš 20.novembrī tiks aizvadīts Bahreinā, Sakhir sacīkšu trasē. Uzdevums nav viegls, bet strādāsim un cīnīsimies ar mērķi uzvarēt vai vismaz iegūt iespējami labāku rezultātu katrā no trim seriāla posmiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)