Banner 980x90

Kāds apavu serviss pieejams Somijasapavi.lv?

Foto: Pexels.com
Foto: Pexels.com
Daudziem noteikti ir kādi iemīļotākie apavi, kuros var justies tik ērti un komfortabli, ka negribas no tiem šķirties pat tad, ja tie vairs nav labā izskatā. Par laimi, ne vienmēr tie būs jāmet laukā, atliek vien sameklēt atbilstošu apavu remonta servisu, kas novērsīs radušos problēmu. Augstas klases apavu darbnīcas pakalpojumus saviem klientiem piedāvā arī daudziem zināmais veikals Somijasapavi.lv.

Servisa pakalpojumi apavu uzlabošanai
Jo vairāk laika pavadāt kustībā, jo lielāka iespējamība nejauši sabojāt apavus. Tāpat arī mainīgo laikapstākļu dēļ apavi var zaudēt kvalitāti, tādēļ to profilaktiskā apkope ir nepieciešama visai bieži. Minimālo apkopi var veikt arī mājas apstākļos, taču, piemēram, lai zamšādas apavi atgūtu savu sākotnējo pievilcību, tie jānodod profesionāla meistara rokās. Tāpat vīļu sašūšanu, furnitūras vai oderes maiņu viskvalitatīvāk veiks meistars, kuram tas ir ikdienas darbs.

Somijasapavi.lv nodrošina plaša profila servisu, veicot apavu apkopes un labošanas darbus. Ir klienti, kas meklē apavu darbnīcu, lai:
• nomainītu papēdi;
• pārlīmētu zoli;
• pastieptu apavus;
• veiktu apavu kapitālo remontu vai saņemtu citus apavu remonta pakalpojumus.

Somijasapavi.lv meistari tiks galā ar teju  ikvienu problēmu. Servisa meistaru rokās Tavi apavi piedzīvos neticamas pārmaiņas un līdz ar remontu kalpos vēl vairākas sezonas. Lai noskaidrotu, kā remonta servisa darbinieki var Tev palīdzēt, sazinies ar uzņēmumu! 

Piedāvājums katrai gaumei
Somijasapavi.lv sniedz ne tikai apavu servisa pakalpojumus, bet piedāvā izvēlēties arī:
• elegantus apavus; 
• modernas somas;
• augstas kvalitātes apavu tīrīšanas līdzekļus, kas palīdzēs nodrošināt ikdienas apavu apkopi.

Somijasapavi.lv ir parūpējies par to, lai visa ģimene vienā veikalā varētu atrast sev piemērotus apavus ikdienai un svētkiem.

Apavus var iegādāties arī līzingā
Somijasapavi.lv nodrošina, lai visi, kas vēlas iegādāties kvalitatīvus apavus, pie tiem arī tiktu, tādēļ saviem klientiem piedāvā izdevīgus līzinga nosacījumus. Noformējot līzingu, pirkuma apmaksu var veikt sešu mēnešu laikā.

Lai uzzinātu vairāk informācijas par apavu servisa pakalpojumiem, līzinga iespējām vai citiem jautājumiem, sazinieties ar uzņēmuma pārstāvjiem:
• pa tālruni+371 67284511;
• vai rakstot e-pastu: info@somijasapavi.lv 

Būsi laipni gaidīts kopā ar ģimeni arī veikalā Rīgā, Kr. Barona ielā 36. Ieskatieties http://www.somijasapavi.lv/ un jūtaties komfortabli kā ikdienas, tā izejamos apavos!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)