Banner 980x90

Kanalizācijas spiedvada avārijas remontdarbu dēļ Jūrmalas centrā ierobežos satiksmi

Rīga, 7.nov., LETA. Kanalizācijas spiedvada avārijas remontdarbu dēļ no 8.novembra līdz 16.novembrim Jūrmalas centrā tiks noteikti satiksmes ierobežojumi, aģentūru LETA informēja SIA "Jūrmalas ūdens" pārstāvis Jānis Vilnītis.

Šajā laika posmā būs slēgtas Jomas ielas abas brauktuves joslas Dubultu virzienā no Ērgļu ielas krustojuma līdz Jūrmalas pilsētas domei. Satiksmes ierobežojumi arī Ērgļu un Jomas ielu krustojumā.

Būvdarbi minētajā teritorijā notiks pa atsevišķiem 60 līdz 70 metrus gariem posmiem Dubultu virzienā sākot no Undīnes ielas Majoros. Satiksme tiks pārkārtota uz Dubultu - Majoru virziena brauktuves joslu.

Lai izvairītos no sastrēgumiem, uzņēmums aicina iedzīvotājus un pilsētas viesus šajās dienās iespēju robežās izmantot Jūrmalas apvedceļu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)