Banner 980x90

Kauguros narkomāns aplaupa dzīvokļa saimnieku un izlec pa otrā stāva logu

Rīga, 20.nov., LETA. Jūrmalā, Kauguros, policija aizturējusi kādu narkomānu, kurš aplaupījis dzīvokļa saimnieku un izlēcis pa otrā stāva logu, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Pagājušajā sestdienā policijā saņemta informācija no kāda Kauguru mikrorajona iedzīvotāja, ka viņam nolaupīta nauda un mobilais tālrunis.

Cietušais iepriekšējā dienā bija iepazinies ar kādu vīrieti un piedāvājis viņam lietot alkoholiskos dzērienus pie sevis mājās. Sestdienas rītā ciemiņš nolēmis aplaupīt savu tikko iepazīto paziņu - nodarot miesas bojājumus, viņš nolaupījis telefonu un 145 eiro. Cietušais centies vainīgo aizturēt, aizslēdzot sava dzīvokļa durvis, taču garnadzi tas nav apturējis - viņš ar iegūto izlēcis ārā pa otrā stāva logu un aizbēdzis projām. Cietušais vīrietis par notikušo nekavējoties ziņojis Valsts policijai.

Likumsargi drīz vien netālu no notikuma vietas aizturējuši vīrieti ar nolaupītajām mantām. Mobilais tālrunis un nauda atgriezta tās īpašniekam.

1987.gadā dzimušais vīrietis jau iepriekš nonācis policijas redzeslokā par laupīšanām un narkotisko vielu neatļautu lietošanu.

Pirmdien tiesa aizturētajam vīrietim kā drošības līdzekli piemērojusi apcietinājumu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)