Banner 980x90

 Kauguru svētku laikā Jūrmalā būs satiksmes ierobežojumi

Foto: Edijs Pālens/ LETA
Foto: Edijs Pālens/ LETA
Jūrmalā Kauguru svētku laikā no piektdienas līdz 4.septembrim būs vairāki satiksmes ierobežojumi, aģentūru LETA informēja Jūrmalas pilsētas domē.

3.septembrī notiks Kauguru rudens svētki, kuru laikā Jūrmalā noteiktas izmaiņas satiksmes organizācijā, gan nodrošinot papildu pilsētas sabiedriskā transporta reisus pasākumu apmeklētāju ērtībām, gan paredzot ierobežojumus automašīnu satiksmei.

No piektdienas plkst.9.00 līdz plkst.21.00 būs slēgta satiksme Tallinas ielā no Rūpniecības ielas līdz Kauņas ielai, bet no piektdienas plkst.21.00 līdz 4.septembra plkst.9.00 būs slēgta satiksme un stāvvietas Tallinas ielā, posmā no Mazās Nometņu ielas līdz Jurģu ielai.

Kauguru svētku laikā, 3.septembrī, tiks nodrošināti papildu sabiedriskā transporta reisi. 4.autobusa maršrutā Bulduri-Sloka būs papildu reisi plkst.23.10 un plkst.23.20 no pieturvietas "Dzelzceļa stacija Sloka". 6.autobusa maršrutā Sloka-Ķemeri būs papildu reiss plkst.23.20 no autoostas "Sloka".

Būs arī noteikti papildreisi 8.autobusa maršrutā Muižas iela-Ganību iela plkst.10.30 no pieturvietas "Muižas iela" un plkst.23.20 no pieturvietas "Ganību iela". Savukārt 10.autobusa maršrutā Raiņa iela-TC "Bulduri" atiešanas laiks no pieturvietas "Dzelzceļa stacija Sloka" pārcelts no plkst.23.09 uz plkst.23.15 un kustība pagarināta līdz Priedainei caur Buļļuciemu.

Ņemot vērā satiksmes organizācijas izmaiņas, šodien un rīt sabiedriskā transporta maršruti Nr. 10, 10a un 11 virzienā no pilsētas centra uz Kauguriem kursēs pa Talsu šoseju un Skolas ielu. Pretējā virzienā no Slokas uz pilsētas centru šie autobusu maršruti kursēs pa Skolas ielu, Mazo Nometņu ielu un tālāk kā ierasts maršrutā. Tallinas ielas autobusu pieturvieta "Lēdurgas iela" tiek pārcelta uz pieturvietu "SAIVA" Skolas ielā un pieturvieta "Jurģu iela" - uz pieturvietu "Kauņas iela" Skolas ielā. Maršruta autobusi Nr.4 un Nr. 8 kursēs kā parasti.

Kauguru rudens svētku dienā papildus ierastajam vilcienu satiksmes grafikam AS "Pasažieru vilciens" nodrošinās arī reisu no Slokas uz Rīgu plkst.23.55.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)