Banner 980x90

KNAB par neatļautu amatu savienošanu aizrādījis bijušajai Jūrmalas domes priekšsēdētājai Aizstrautai

Rīga, 8.sept., LETA. Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) par neatļautu amatu savienošanu aizrādījis Ķekavas novada pašvaldības Būvvaldes vadītājai, bijušajai Jūrmalas domes priekšsēdētājai Inesei Aizstrautai, aģentūra LETA noskaidroja KNAB.

Aizsatrauta, nesaņemot rakstveida atļauju, savienoja valsts amatpersonas amatu ar eksperta amatu Būvniecības valsts kontroles biroja Metodiskās vadības un informācijas pārvaldības departamenta Metodiskās vadības nodaļā.

Tāpat Aizstrauta, nesaņemot rakstveida atļauju, savienoja valsts amatpersonas amatu ar amatiem biedrībā "Aspazijas mantojums" un Latvijas Arhitektu savienībā.

KNAB nolēma izbeigt lietvedību, atzīstot administratīvo pārkāpumu par maznozīmīgu un izsakot mutvārdu aizrādījumu.

Aizstrauta savulaik ieņēma gan Jūrmalas domes priekšsēdētāja amatu, gan Saeimas deputāta amatu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)