Banner 980x90

Koalīcija meklēs risinājumus Bulduru Dārzkopības vidusskolas finanšu grūtībām

Jurmala24.lv
Jurmala24.lv

Bulduru Dārzkopības vidusskolai saistībā ar tās īpašumiem radušās atsevišķas saistību jeb finansiālas grūtības, un koalīcija uzdevusi atbildīgajai Izglītības un zinātnes ministrijai rast tām risinājumus, aģentūrai LETA sacīja Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) valdes loceklis Edgars Tavars.

Šis jautājums ticis apspriests arī koalīcijas padomes sēdē, pēc kuras gan Tavars, paužot ZZS pozīciju, gan demisionējusī Ministru prezidente Laimdota Straujuma (V) pauda, ka Dārzkopības vidusskola jebkurā gadījumā ir jāsaglabā. ZZS valdes loceklis skaidroja, ka finansiālās grūtības radušās arī daudzo īpašumu dēļ, kuros grūti realizēt investīciju projektus.

Premjerministre norādīja, ka vidusskolai ir saistības un lielas telpas un zemes īpašumi, kurus īsti nav iespējams apsaimniekot. Skolas un īpašumu uzturēšanas jautājums ir radījis ārkārtīgi sarežģītu situāciju, pie tam jāņem vērā, ka par īpašumiem Jūrmalā vienmēr bijusi liela interese, akcentēja aizejošās valdības vadītāja.

ZZS ir īpaši svarīgi, lai skola varētu turpināt strādāt un gatavot nozares ekspertus, uzsvēra Tavars.

Par Bulduru skolas aktuālajiem jautājumiem plānots spriest 14.decembrī.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)