Banner 980x90

Kredīti mazākiem un lielākiem izdevumiem

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com
Ja mērķu un sapņu realizēšanai nepieciešami papildu naudas līdzekļi, viena no iespējām ir noformēt kredītu internetā. Šobrīd ātrie kredīti tiek piedāvāti plašā klāstā, un kredītņēmēju ērtībām pieejami vairāki to veidi. 

Izvēloties piemērotāko kredīta veidu, pirms tam jāizvērtē trīs lietas:
- mērķis, kam aizdevums nepieciešams;
- vajadzīgā kredīta summa;
- termiņš, kurā plānota aizņēmuma atmaksa.

Kredītam pieteikties var internetā – sev ērtā laikā izskatīt piedāvājumu un uzzināt savas iespējas attālināti.

Kā izvēlēties piemērotāko aizdevumu?
Kad esi noformulējis, kāds ir aizdevuma mērķis, apjoms un termiņš, vari meklēt kredītu, kas atbilst Tavām prasībām. 
- Īstermiņa ātrie kredīti noderīgi situācijai, kad radušies neparedzēti izdevumi, piemēram, steidzami vajadzīga vizīte pie zobārsta. Pieejamā aizdevuma summa var būt līdz dažu simtu eiro apmērā, atmaksas termiņš – visbiežāk 30 dienas.
- Ilgtermiņa aizdevumi būs pareizā izvēle tad, ja vēlies realizēt lielāku ieceri, piemēram, labiekārtot mājokli. Pie nebanku kredītdevējiem var noformēt kredītu pat dažu tūkstošu apmērā, maksimālais atmaksas termiņš – no dažiem mēnešiem līdz vairākiem gadiem.

Esi izvēlējies piemērotāko variantu? Vari pieteikties aizdevumam. To iespējams izdarīt jebkurā diennakts laikā, rēķinies tikai, ka pieteikuma izskatīšana un kredīta piešķiršana notiek aizdevēja darba laika ietvaros. Taču labā ziņa ir tāda, ka liela daļa kredītdevēju strādā arī agri no rīta, vēlu vakarā, nedēļas nogalēs un svētku dienās. 

Kredīta noformēšanai nepieciešams:
- dators ar interneta pieslēgumu,
- mobilais tālrunis,
- bankas konts kādā no Latvijā strādājošām bankām.

Pirms pieteikšanās svarīgi iepazīties arī ar aizņemšanās nosacījumiem: 
- ātrie kredīti tiek izsniegti Latvijas Republikas iedzīvotājiem ar labu kredītvēsturi un regulāriem ienākumiem;
- izskatot aizdevuma pietiekamu, tiks ņemts vērā arī vecuma ierobežojums. Visbiežāk aizdevumi internetā tiek izsniegti tiem, kas sasnieguši vismaz 20 gadu vecumu.

Pieteikšanās aizdevumam notiek tiešsaistē, vien dažu minūšu laikā. Vispirms jāreģistrējas aizdevēja mājaslapā, norādot precīzu informāciju un samaksājot reģistrācijas maksu – visbiežāk viena eiro centa apmērā. Tas nepieciešams, lai aizdevējs varētu pārliecināties par norādīto datu patiesumu.

Kad reģistrācija paveikta, ieej savā lietotāja profilā un norādi vēlamo aizdevuma summu un atmaksas termiņu. Ja aizdevumam pieteiksies kredītdevēja darba laikā, lēmums par kredīta piešķiršanu tiks pieņemts jau pavisam drīz. Ja tas būs pozitīvs, vēlamo naudas summu savā bankas kontā saņemsi vien dažu minūšu laikā.

Lai aizdevums būtu efektīvs, aizņemies atbildīgi!
Ātrie kredīti piemēroti visdažādākajām situācijām, taču tie spēs palīdzēt tikai tad, ja aizņemsies pārdomāti, izvērtējot savas iespējas veikt kredīta atmaksu līgumā noteiktajā termiņā. Noformē kredītu tikai tad, ja
- apzinies visus riskus, kas saistās ar kredītsaistību uzņemšanos;
- esi pārliecināts par kredīta nepieciešamību;
- esi izlasījis visus līguma nosacījumus;
- esi drošs, ka spēsi aizdevumu atmaksāt noteiktajā laikā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)