Banner 980x90

Kredītu kalkulators ir palīgs maksājumu aprēķināšanai

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Jau vairākus gadus ātrais kredīts ir populāra īstermiņa naudas aizdevuma forma. Tas ir atbildīgs solis, jo aizņemtā summa pilnā apmērā ir jāatmaksā noteiktā laika periodā. Viens no galvenajiem nosacījumiem, lai varētu saņemt ātro kredītu, ir stabili ikmēneša ienākumi, kas nodrošina laicīgu kredīta atmaksu. Pirms aizņemies, uzzini par kredīta izmaksām, lai varētu saplānot savus tēriņus. Lielisks palīgs būs kredītu kalkulators. 

Kādēļ lietot kredītu kalkulatoru?
Kredītu kalkulatora aprēķina summu vai maksājumu, ņemot vērā gan kredīta termiņu, gan gada procenta likmi. Kredītu kalkulatora izmantošana sniedz priekšstatu par to, ar kādiem izdevumiem būs jārēķinās visu aizdevuma atmaksas laiku un ļaus aizņemties atbildīgi. 

Ērti lietojams rīks
Kredītu kalkulators ir pieejams gandrīz visu nebanku kredītdevēju mājaslapās, neatkarīgi no tā, vai aizdevējs piešķir naudas aizdevumus uz laiku līdz 30 dienām vai 24 mēnešiem. Salīdzinot vairākus piedāvājumus, izvēlies sev atbilstošāko!

Izmantot kredītu kalkulatoru ir pavisam vienkārši, jo jāievada ir tikai divi parametri:
- vēlamā aizdevuma summa;
- plānotais aizdevuma atmaksas laiks.

Norādot šos parametrus, izvērtē savas iespējas atmaksāt aizdevumu konkrētajā periodā, jo savlaicīgi atmaksāts kredīts nesabojās tavu kredītvēsturi.

Pēc parametru ievadīšanas uzrādīsies atmaksas termiņš, kopējā atmaksājamā, kā arī ikmēneša maksājuma summa, ja plānotais kredīta atmaksas laiks ir vairāki mēneši. Tāpat tiek uzrādīti arī visi iekļautie aprēķini:
- summa, ko vēlies aizņemties;
- reģistrācijas maksa – 0,01 eiro;
- komisijas maksa par pakalpojumu;
- gada procentu likme.*

Šos parametrus iespējams aprēķināt ne tikai ātrajiem kredītiem, bet arī tad, ja vēlies aizņemties ilgtermiņa kredītu, piemēram, hipotekāro kredītu mājokļa iegādei.

Ja vēlies uzzināt sīkāku informāciju par kredītu iespējam, konsultējies ar kredītspeciālistu, kurš palīdzēs izvēlēties piemērotāko kredīta veidu tieši tavām vajadzībām.

Iegaumē!
Finansiālu saistību uzņemšanās ir nopietns un atbildīgs solis. Kredītu kalkulators būs noderīgs rīks, lai palīdzētu Tev saprast, vai varēsi atļauties aizdevumu atmaksāt. Ātrais kredīts nav paredzēts, lai risinātu ilgtermiņa finansiālās problēmas. Pirms aizņemies, izvērtē kredīta nepieciešamību un iespējas to atmaksāt laikā. Aizņemies atbildīgi!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)