Banner 980x90

Kučinskis: Diskusija par Trukšņa gadījumu notiks nākamnedēļ

Rīga, 3.okt., LETA. Diskusija saistībā ar Jūrmalas domes priekšsēdētāja Gata Trukšņa (ZZS) pieķeršanu narkotiku glabāšanā notiks nākamnedēļ, LNT raidījumā "900 sekundes" teica premjers Māris Kučinskis (ZZS).

Viņš gan uzsvēra, ka lēmumus šajā jautājumā pieņems Latvijas Zaļā partija (LZP), kuras biedrs ir Truksnis.

Premjers nedomā, ka šī ir pret Truksni vērsta kampaņa, jo "nenoliedzami kaut kādas problēmas viņam bija".

"Pārceļam šo diskusiju uz nākamo nedēļu," teica premjers.

Kā ziņots, Valsts policija Truksni sodījusi par narkotisko vielu neatļautu glabāšanu un piemērojusi 100 eiro naudas sodu, 30.septembrī vēstīja raidījums "Nekā personīga".

Raidījuma rīcībā ir informācija, ka šļirce ar kokaīna paliekām pie Trukšņa atrasta Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja veiktajās kratīšanās kriminālprocesā par partijas "No sirds Latvijai" un Zaļo un Zemnieku savienības (ZZS) iespējamu nelikumīgu finansēšanu.

DNS analīzes apliecinājušas, ka uz šļirces ir Trukšņa DNS pēdas, un policija viņu administratīvi sodījusi.

LZP valdes priekšsēdētājs, Zaļo un zemnieku savienības valdes loceklis Edgars Tavars pirmdien aģentūrai LETA norādīja, ka viņam nav izdevies saņemt apstiprinājumu, ka Truksnis būtu sodīts par narkotiku glabāšanu. Viņš norādīja, ka neapšauba mediju darbu šajā jautājumā, bet nezina, vai kāds šajā gadījumā nav maldināts.

Vaicāts, vai Truksnim būtu jāatkāpjas no amata, ja apstiprināsies šī informācija, Tavars atbildēja apstiprinoši, norādot, ka tas ir ļoti smags likuma pārkāpums. Viņš skaidroja, ka šādos gadījumos jau citi politiķi ir rādījuši piemēru, atkāpjoties no amata. LZP valdes priekšsēdētājs lūdzis partijas pārstāvjus tikties un izrunāt situāciju ar Truksni. Reizē Tavars pauda bažas, kāpēc šī informācija ir parādījusies publiski vien dažas dienas pirms vēlēšanām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)