Banner 980x90

Labākie logi dzīvo Logunams.lv!

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Jebkurā dzīves sfērā ir patīkamāk, ja ir iespēja sadarboties ar jomas labākajiem profesionāļiem un saņemt kvalitatīvāko produktu par optimālo cenu. Ja plānojat mainīt logus, tad uzticamākos sadarbības partnerus meklējiet uzņēmumā Logunams.lv, kas nodrošina nemainīgi augstas kvalitātes servisu un plašu PVC logu klāstu jau no 1999. gada.
Labas kvalitātes plastikāta logu izvēle ir būtiska galvenokārt divu iemeslu dēļ – siltuma saglabāšanai un skaņas izolācijai. Jauni un labi logi ilgtermiņā ļaus ietaupīt naudu, jo samazināsies rēķini par siltumu, arī ielas trokšņi neielauzīsies jūsu mājoklī, nodrošinot mieru un klusumu.

Logunams.lv piedāvājumu klāstā ir dažāda veida stikla paketes, kas ļauj pielāgoties klienta vēlmēm un vajadzībām. Piemēram, skaņas izolācijas uzlabošanai Logunams.lv piedāvā izvēlēties stikla paketi ar dažādiem stikla biezumiem, bet siltuma zudumu samazināšani tiek piedāvātas stikla paketes, kur viens no stikliem ir pārklāts ar selektīvo pārklājumu. Protams, par drošību arī ir padomāts – Logunams.lv piedāvā triplex stiklu uzstādīšanu, kas sasišanas gadījumā paliek loga ailā, nevis sašķīst lauskās, vai arī rūdīto stiklu uzstādīšanu, kas ir piecas reizes izturīgāki par parastajiem stikliem. 

Lai vai cik kvalitatīvus logus jūs izvēlētos, tie nespēs pildīt savas funkcijas, ja nebūs pareizi uzstādīti. Logunams.lv atgādina, ka logu uzstādīšana sākas jau ar precīzu mērījumu veikšanu, ko vislabāk uzticēt pieredzējušiem speciālistiem, kuri savu darbu veic godprātīgi un no sirds. Logunams.lv meistariem šādas vērtības ir pašsaprotamas, tāpēc viņi neliegs jums savu konsultāciju, palīdzēs izvēlēties labākos risinājumus un nodrošinās arī logu apkopi, kad tas būs nepieciešams. 

Neapšaubāmi, arī cena ir svarīgs faktors, kas cilvēkus uztrauc, ja nepieciešamas lielākas vai mazākas pārmaiņas. Logunams.lv rūpējas, lai izcila pakešu logu kvalitāte būtu līdzsvarā ar adekvātu cenu, un tieši šī pieeja ir nodrošinājusi firmas stabilos panākumus logu tirdzniecībā nu jau gandrīz 20 gadu garumā. Ilgā pieredze uzņēmumam arī ir pierādījusi, ka klienti jūtas vīlušies, ja procesa laikā parādās nepieciešamība veikt kādas papildus maksas par atsevišķām lietām, tāpēc Logunams.lv logu cenās jau ir iekļautas svarīgākās servisa detaļas – gan veco logu demontāža, gan iekšējās un ārējās palodzes, gan būvgružu izvešana. Viss klienta ērtībai! 

Logunams.lv logi un to uzstādīšanas serviss ir gudru klientu izvēle, jo tieši te viss ir pieejams vienkopus – gan plaša stikla pakešu, furnitūru, aksesuāru un palodžu izvēle, gan profesionālas konsultācijas un plastmasas logu montāža augstākajā līmenī. Viss klienta ērtībai!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)