Banner 980x90

Latvijas labākais dermatologs Jūrmalā Jūsu ērtībai

Ikdienā pārāk maz aizdomājamies par ādas nozīmi veselības nodrošināšanā. Patiesībā tā ir lielākais orgāns, kas veic dzīvībai vitāli svarīgas funkcijas, pasargājot cilvēku no ārējās vides nelabvēlīgās ietekmes un traumām. Tāpat āda arī atspoguļo iekšējo orgānu veselības stāvokli. Veselīga, mirdzoša āda nozīmē arī veselību cilvēka organismam kopumā, savukārt pelēka, "nogurusi" un neelastīga āda norāda uz problēmām. 

Profesionālākie dermatologi Jūrmalā
Ar nožēlu jāsaka, ka medicīnas sistēma Latvijā tā pakārtojusies, ka pie labākajiem speciālistiem jādodas uz Rīgu. Visbeidzot pacientiem arī ārpus Rīgas speciāli nebūs jāveic ceļš uz galvaspilsētu, jo savas veselības problēmas iespējams uzticēt valsts izcilākajiem un uzticamākajiem speciālistiem no Prof. Jāņa Ķīša estētiskās dermatoloģijas klīnikas, kad dermatologs Jūrmalā sniedz izbraukuma konsultācijas. 

Prof. Jānim Ķīsim ir 35 darba gadu pieredze un vairāk nekā 30 000 apmierinātu pacientu! Profesors ir viens no zināmākajiem dermatovenerologiem Latvijā – viņš darbojas un ieņem valdes locekļa statusu Latvijas dermatovenerologu asociācijā, Baltijas dermatovenerologu asociācijā, Latvijas Flebologu un Latvijas dermoskopijas asociācijā, Eiropas dermatoloģijas un veneroloģijas Akadēmijā un Amerikas Dermatoloģijas Akadēmijā. 

Rūpes par ādas skaistumu un veselību
Ādas saslimšanas nereti sākas stresa, nepilnvērtīga un nesabalansēta uztura un mazkustības dēļ. Tāpat var būt iedzimtas saslimšanas vai vīrusu infekcijas. Profesionālie dermatologi Jūrmalā palīdzēs diagnosticēt un izprast jebkuras slimības cēloni un noteiks ārstēšanas kursu. Svarīgi uz ādas stāvokli skatīties kopumā, meklējot slimības cēloni, nevis ārstējot tikai sekas. 

Ādas saslimšanas mēdz radīt neērtības un kauna sajūtu, bieži vien arī traucē pilnvērtīgi dzīvot. Kārpas uz rokām, izkrituši mati, sabiezējuši nagi ir tikai neliela daļa no slimībām, kuras ādas ārsts Jūrmalā var palīdzēt atrisināt. 

Lai sniegtu labāko aprūpi pēc konsultācijas Jūrmalā, Rīgas klīnikā tiek piedāvātas visdažādākās procedūras:
• lāzerterapija asinsvadu likvidēšanai un rētu apstrādei,
• ķirurģiskas manipulācijas, 
• biopsija, 
• ādas veidojumu izgriešana, 
• aukstuma terapijas procedūras jeb krioterapija,
• un daudzas citas. 

Jau dermatoloģijas klīnikas nosaukums parāda to, ka prof. Jāņa Ķīša klīnikā īpašas rūpes tiek pievērstas ādas skaistumam. Kosmetologs patiesībā pilda ne tikai uzlabošanas funkciju, bet arī veic terapeitiskas manipulācijas pēc ādas saslimšanām, dziļi attīrot ādu, veicot augu un ķīmiskos pīlingus, kā arī palīdzot ar nomierinošām procedūrām.

Dermatoloģijas klīnikā pieejama arī vienīgā CoolSculpting jeb ķermeņa skulpturēšanas iekārta Baltijā, kas palīdz atbrīvoties no liekajiem taukiem, izmantojot aukstuma terapiju jeb kriolipolīzi. CoolSculpting ir klīniski pierādīta un citur pasaulē pazīstama iekārta, kas samazina liekos taukus līdzvērtīgi ķirurģiskas operācijas efektam un saglabā ilglaicīgu un spēcīgu efektu, taču bez ķirurģiskas iejaukšanās! 

Kāpēc izvēlēties profesora Jāņa Ķīša dermatoloģijas klīniku?
Sekojot klientu vajadzībām, daudz resursu dermatoloģijas klīnika iegulda arī tehnoloģiskajās inovācijās. Vizītei iespējams pieteikties tiešsaistē, izvēloties sev ērtāko laiku un nepieciešamo speciālistu, netērējot laiku telefona zvanam. Veicinot un izglītojot pacientus, funkcionālās mājaslapas enciklopēdijā iespējams iepazīties ar aktuālu, kvalitatīvu, ārstu veidotu saturu par ādas slimībām un uzdot sev interesējošu jautājumu forumā.

Prof. Jāņa Ķīša dermatoloģijas klīnikas speciālisti Jūrmalā ir pieejami pēc iepriekšēja pieraksta noteiktās dienās Slokas ielā 26 (Dubultu poliklīnikā). Zvanot +371 67769788 vai rakstot info@dermatologs.com, iespējams atgūt labu veselību un pašpārliecību! 

Esi drošs – saņem Rīgas līmeņa aprūpi arī Jūrmalā!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)