Banner 980x90

Latvijas skrituļslidošanas čempiona titulu iegūst Reinis Znotiņš

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Jūrmalas Skrituļslidošanas festivāla ietvaros tika noskaidrots Latvijas čempions skrituļslidošanā, un šo titulu ieguva Reinis Znotiņš no komandas "Powerslide – Laimite". Sporta distances kopvērtējumā gan viņš ieguva tikai 3.vietu, un viņu apsteidza ārvalstu viesi.

Kā pilsētas informācijas portālu Jurmala24.lv informēja Baltijasmaratoni.lv sabiedrisko attiecību konsultante Līva Pērkone, sporta distances uzvarētāja laurus plūca spēcīgie Polijas braucēji Bartosz Chojnacki (Media Creation - Mapei – BDC), kurš ieguva 1.vietu, un viņa komandas biedrs Wojciech Baran, kurš ierindojās 2.vietu. Visi trīs finišēja 40,5km distanci ar laiku 1 stunda 7 minūtes un 39 sekundes, un uzvarētāju noteica ar fotofiniša palīdzību.

Lietus nebija šķērslis simtiem skrituļslidošanas profesionāļu un entuziastu, kuri nedēļas nogalē pulcējās ikgadējā Jūrmalas Skritļslidošanas festivālā. "Festivāls aug ar katru gadu, un šogad mums bija prieks redzēt dalībniekus no 11 valstīm. Jūrmalā bija ieradušies spēcīgi Polijas, Igaunijas, Krievijas, Lietuvas, Baltkrievijas, Ukrainas un citu valstu braucēji, kuriem šīs sacensības jau kļuvušas par daļu no ikgadējā sporta kalendāra – tātad kvalitatēs latiņa ir augsta, un protam to noturēt," uzsver sacensību organizators Kaspars Tupiņš. Jūrmalas Skrituļslidošanas festivāls ir vienīgās profesionālās šī sporta veida sacensības Latvijā.

Turkish Airlines 40,5km Sporta distancē sieviešu konkurencē 1.vietu ieguva Marina Zujeva no Rollersport.net komandas ar laiku 1 stunda 16 minūtes un 48 sekundes. Par dažām sekundēm no viņas atpalika Anna Muzyka (SAM Racing Team Ukraine), ar laiku 1 stunda 16 minūtes un 52 sekundes, bet trešajā vietā ierindojās kaimiņvalsts braucēja Enel Korva no Igaunijas spēcīgās Uus Maa/AT Sport Estonia komandas ar finiša laiku 1 stunda 16 minūtes un 53 sekundes.

Komandu kopvērtējumā ar četru dalībnieku augstāko rezultātu pirmo vietu izcīnīja Latvijas komanda Powerslide–Laimīte, kuras četri labākie braucēji bija Reinis Znotiņš, Roberts Pundurs, Lauris Bitenieks un Viktoras Češulis. Otrajā vieta palika kaimiņvalsts Igaunijas komanda Albe Team/Bont, kuru pārstāvēja Aleks Luik, Kert Keskpaik, Lauri Koort un Ego Veevel. Kaimiņvalsts braucēji ierindojās arī komandu kopvērtējuma trešajā vietā, ko ieņēma Uus Maa/AT Sport Estonia komanda ar savu četru labāko braucēju Sebastian Tigreros Paredes, Kuido Koppel, Jaanus Ritson un Jaanus Laugus kopīgo laiku.

Jūrmalas Skrituļslidošanas festivālā dalīnieki startēja četrās distancēs: Turkish Airlines 40.5 Sporta distancē, 9 km Tautas distancē un 4,5 km Ģimenes distancē, kā arī bērni līdz 12 gadu vecumam sacentās LEGO bērnu distancēs (500–1000 m). Ar visu dalībnieku rezultātiem iespējams iepazīties mājas lapā www.baltijasmaratoni.lv. Pie īpašām balvām tika arī radošāko tērpu īpašnieki LEGO bērnu un 4,5 km Ģimenes distancēs dāzādās kategorijās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)