Banner 980x90

Mazās jūrmalnieces izcīna 1.vietu Zviedrijā

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Zviedrijas galvaspilsētā Stokholmā no 20. – 22.maijam notika starptautiskais jauniešu basketbola turnīrs "Lampe Challenge 2016". Starp 80 dalībnieku komandām no tādām valstīm kā Dānija, Somija, Zviedrija, Lietuva, Latvija, Igaunija piedalījās arī Jūrmalas Sporta skolas jaunās basketbolistes.

Kā pilsētas informācijas portālam Jurmala24.lv pastāstīja komandas pārstāvji, U-12 vecuma grupā starp 16 komandām jūrmalnieces uzvarēja visas trīs apakšgrupas spēles, pārliecinoši uzveicot Zviedrijas komandu "Haga Haninge" 51:19 un Igaunijas "Rapla" 56:13. Kā arī spēcīgāko Zviedrijas komandu Solna Vikings" ar rezultātu 32:18. Uzvarot savā apakšgrupā Jūrmalas meitenes kvalificējās turnīra finālam. Mazrezultatīvā, bet emocijām bagātā cīņā ar viena punkta pārsvaru tika pieveiktas "Pārnu" kluba meitenes no Igaunijas un izcīnīta 1.vieta.

Jūrmalas komandā spēlēja Enija Mežale, Anastasija Černova, Milana Purmale, Luīze Bērziņa, Samanta Marote, Elza Kasakovska, Žozefīne Sīpoliņa, Paula Pētersone, Madara Kumpiņa, Paula Purmale, Vendija Kārkliņa, Krista Škerba, Ieva Korzāne un Vendija Vasariņa.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)