Banner 980x90

Meklē direktoru Bulduru Dārzkopības vidusskolai

VSIA "Bulduru Dārzkopības vidusskola" valde izsludina atklātu konkursu uz VSIA "Bulduru Dārzkopības vidusskola" direktora amatu uz nenoteiktu laiku, liecina paziņojums "Latvijas Vēstnesī".

Prasības pretendentiem: augstākā akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība pedagoģijā; atbilstība Izglītības likumā noteiktajām prasībām; pieredze darbā vadošā amatā un personāla vadībā (vismaz pieci gadi); darba pieredze izglītības iestādē (vismaz divi gadi); izpratne par Eiropas Savienības fondu un citu finanšu instrumentu projektu īstenošanu, tai skaitā par projektu vadību un iepirkumu organizēšanu; pieredze sadarbībā ar nozaru profesionālajām asociācijām un sociālajiem partneriem; zināšanas par izglītības iestādes darbību reglamentējošajiem normatīvajiem aktiem, profesionālās izglītības jomu un tās attīstības tendencēm; teicamas latviešu valodas zināšanas; vismaz divu svešvalodu pārzināšana (tai skaitā vienas Eiropas Savienības oficiālās valodas zināšanas, kas ļauj sazināties, kā arī izmantot dokumentus un literatūru darba pienākumu izpildei); teicamas komunikācijas, sadarbības un prezentācijas prasmes; prasme argumentēt savu viedokli un pieņemt lēmumus un prasmes darbā ar datoru un biroja tehniku.

Pretendentiem jāpiesakās līdz 13.februārim un pieteikuma vēstule, CV, redzējums par VSIA "Bulduru Dārzkopības vidusskola" darbības prioritātēm un attīstības virzieniem (teksta apjoms līdz 4 lapām), augstāko izglītību un citu pretendenta kvalifikāciju apliecinošu dokumentu kopijas jāiesniedz Izglītības un zinātnes ministrijas informācijas centrā ar norādi - VSIA "Bulduru Dārzkopības vidusskola" valdei - vai jānosūta pa pastu (Vaļņu iela 2, Rīga, LV-1050), vai uz e-pastu (ina.varna@izm.gov.lv). Tālrunis uzziņām 67047714.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)