Banner 980x90

Muižniece uzvar turnīrā "Tallinn Bulldog 2016"

Publicitātes foto
Publicitātes foto

27.februārī Tallinā 26.reizi norisinājās tradicionālais karatē turnīrs "Tallinn Bulldog 2016", kas ir viens no prestižākajiem turnīriem Baltijas valstīs. Turnīrā uzvaras laurus savā kategorijā plūca jūrmalniece Marija Luīze Muižniece.

Kā pilsētas informācijas portālu Jurmala24.lv informēja Jūrmalas pilsētas pašvaldības pārstāvji, sacensībās piedalījās vairāk nekā 300 sportisti no Igaunijas, Latvijas, Lietuvas, Baltkrievijas, Krievijas un Somijas. Turnīrā startēja visi vadošie Latvijas klubi un sportisti, starp kuriem arī jūrmalniece Muižniece (sporta klubs "IPPON.LV").

Marija Luīze piedalījās kumite (cīņa ar pretinieku) kategorijā U16 (kadeti) līdz 47 kilogramiem. Jūrmalas sportiste pirmajā cīņā tikās ar Igaunijas pārstāvi un pārliecināti uzvarēja (3:0). Finālā Muižniece cīnījās pret Krievijas sportisti, kuru arī uzvarēja ar vēl lielāku rezultātu - 7:2. Rezultāta jūrmalniecei kārtējais zelts!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)