Banner 980x90

Naktī gaisa temperatūra noslīdēs līdz -7 grādiem

Rīga, 12.febr., LETA. Otrdienas vakarā un naktī uz trešdienu gaisa temperatūra Latvijā pazemināsies līdz 0..-7 grādiem, prognozē sinoptiķi.

Nakts izskaņā Kurzemē, no rīta arī valsts centrālajā daļā debesis apmāksies un sāks snigt. Dienā snigs un līs, valsts austrumu pierobežā nav gaidāmi būtiski nokrišņi.

Dienas gaitā Kurzemē nokrišņi mitēsies un rietumos uzspīdēs saule, gaiss iesils līdz +3..+5 grādiem. Pārējā valstī maksimālā gaisa temperatūra trešdien būs -1..+3 grādi.

Vējš iegriezīsies no dienvidiem, dienvidrietumiem, dienā Kurzemē un vēlāk arī valsts centrālajā daļā - no ziemeļrietumiem. Kurzemes rietumkrastā gaidāmas brāzmas līdz 17 metriem sekundē.

Rīgā trešdien no rīta un dienā snigs, pēcpusdienā gaidāms arī neliels lietus. Naktī mērens ziemeļrietumu vējš pāries dienvidrietumu vējā, gaisa temperatūra pazemināsies līdz -3..-5 grādiem. Dienas otrajā pusē dienvidu vēju nomainīs ziemeļrietumu vējš, tā ātrums brāzmās sasniegs 12 metru sekundē, gaiss iesils līdz +1..+2 grādiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)