Banner 980x90

Naudas aizdevumi – ātra atbilde neplānotu izdevumu gadījumā

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Ir situācijas, kad dažādu apstākļu dēļ radies iztrūkums budžetā, tādēļ nepieciešami papildus naudas līdzekļi. Šādos brīžos noderīgi var būt naudas aizdevumi. Tos ērti un vienkārši var noformēt internetā, turklāt tiek piedāvāti gan īstermiņa, gan ilgtermiņa kredīti. Naudas aizdevumi pieejami bez ķīlas un galvojuma, un tos iespējams noformēt ļoti ātri, neizejot pat no mājām.

"Credit24" – aizdevumi lieliem un maziem dzīves plāniem
Naudas aizdevumi pieejami pie vairākiem aizdevējiem, tajā skaitā arī "Credit24". Šis aizdevējs piedāvā aizdevumu līdz pat 3000 eiro apmērā uz termiņu līdz 36 mēnešiem, tātad tas var būt noderīgs risinājums gan mazu, gan arī vērienīgāku ieceru īstenošanā. Kredītu var saņemt Latvijā dzīvojošas personas no 18 līdz 70 gadu vecumam ar
- labu kredītvēsturi;
- atbilstošu ienākumu līmeni, kas ļaus atmaksāt aizdevumu laikā. 

"Credit24" piedāvātie kredīti norādītajā bankas kontā tiek ieskaitīti dažu minūšu laikā pēc pieteikuma apstiprināšanas. Pateicoties aizdevēja darba laikam, kas ir katru dienu no plkst. 8.00 līdz plkst. 22.00, aizdevums pieejams arī nedēļas nogalēs un svētku dienās. 

Tikai divi soļi līdz kredītam
Lai pieteiktos kredītam:
- vispirms nepieciešams reģistrēties aizdevēja mājaslapā un apstiprināt profilu. To var izdarīt uz aizdevēja norādīto bankas kontu pārskaitot vienu centu. Tādā veidā aizdevējs pārliecinās par kredīta prasītāja identitāti un norādītā konta precizitāti;
- kad tas izdarīts, iespējams pieteikties aizdevumam, norādot vēlamo kredīta summu un atmaksas termiņu.

Klientu ērtībām aizdevumam var pieteikties ne vien internetā, bet arī "Maxima XX" un "Maxima XXX" veikalos un lielākajās pasta nodaļās. 
"Credit24" ir kompānija, kas katru kredīta pieteikumu izskata individuāli, līdz ar to arī kredītlimits, procentu likmes un citi aizdevuma līguma noteikumi katram klientam tiek noteikti atsevišķi. 

Kredītlīnija – ērts risinājums
"Credit24" piedāvājumā arī mūsdienīgākais aizdevuma veids – kredītlīnija. Tā paredz aizņemties iepriekš noteikta kredītlimita ietvaros, turklāt pat tad, ja iepriekšējā naudas summa vēl nav atmaksāta. Vēl viena kredītlīnijas priekšrocība – īpaši izveidota mobilā aplikācija, kas ļaus jebkurā laikā saņemt naudas līdzekļus un pārbaudīt sava konta atlikumu. Ar "Credit24" bezmaksas mobilo aplikāciju nauda vienmēr būs rokas stiepiena attālumā – Tavā viedtālrunī. 

"Credit24" naudas aizdevumi ir laba iespēja saņemt nepieciešamo naudas summu ātrā, vienkāršā un ērtā veidā. Tomēr jāatceras, ka kredīta noformēšana ir atbildīgs solis, tādēļ pirms tam izvērtē aizdevuma nepieciešamību un savas iespējas to atmaksāt! 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)